2777
2789
عنوان

😂😜دیوونه هم خودتونید😜😂

218 بازدید | 37 پست

😍حس خوب😍

بچها کدوم یکی از اجزای صورتمون و خیلی دوست دارین؟؟!

من خودم چشمام و خیلی دوست دارم والا دیگه کسی نیست ک بشینه بخاطر چشمام شاعر شه خودم بر خودم شعر بخونم😍😂😂😂

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞

منم چشامودوست دارم😍😍😍

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ها

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
چه رنگیه بگو برات شاعر شم😍😂😂😂

قهوه ای😍😍😂😂

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ه ...

خب چیکار کنیم خوابمون نمیاد 🥺😂😂😂

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
واااای بچها این چال داره منم میخوام🥺😍😂😂😂

۴تا دارم ولی چه فایده پوستم افتضاحه

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ه ...

توهین چرا من اعتراف میکنم دیوونم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم