2777
2789
عنوان

😂😜دیوونه هم خودتونید😜😂

215 بازدید | 37 پست

😍حس خوب😍

بچها کدوم یکی از اجزای صورتمون و خیلی دوست دارین؟؟!

من خودم چشمام و خیلی دوست دارم والا دیگه کسی نیست ک بشینه بخاطر چشمام شاعر شه خودم بر خودم شعر بخونم😍😂😂😂

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞

منم چشامودوست دارم😍😍😍

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ها

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
چه رنگیه بگو برات شاعر شم😍😂😂😂

قهوه ای😍😍😂😂

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ه ...

خب چیکار کنیم خوابمون نمیاد 🥺😂😂😂

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
واااای بچها این چال داره منم میخوام🥺😍😂😂😂

۴تا دارم ولی چه فایده پوستم افتضاحه

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
ولا بنظرم همتون دیونه هستید این وقت شب نمی‌خوابید... من بیدار شدم ب بچم غذا بدم... البته توحین نشه ه ...

توهین چرا من اعتراف میکنم دیوونم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم