2777
2789
عنوان

😂😜دیوونه هم خودتونید😜😂

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست
خب چیکار کنیم خوابمون نمیاد 🥺😂😂😂

خب ادم سالم خوابش میاد🙄

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دل و جان من دلبر چشم قهوه ای من😂😂😂

ایول بابا😍😍😂😂😂

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
۴تا دارم ولی چه فایده پوستم افتضاحه

وای یدونه هم به من بده  بوخودا من به نیم دونه هم راضیم😍😍😂😂😂😂

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
مشکی عزیزم ولی کشیده ان  

عه مثل مال منه ک ولی بر من حالت گرد داره😍😂😂

دلبر چشم سیاه من ، دیدم ماه را در روی تو😍😍😂😂

جووون بابا😁😁😂😂

😂😂😂

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
عه مثل مال منه ک ولی بر من حالت گرد داره😍😂😂 دلبر چشم سیاه من ، دیدم ماه را در روی تو😍😍😂😂

😍😍😍😍😍

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
بیا دوتاش برای تو😁 حیف پوستم داغونع😔

دلم رفت لنتییی نخند😍😍😂😂😂

منم میخوام کوفتت شه😍😍😂😂😂

دلم رفت لنتییی نخند😍😍😂😂😂 منم میخوام کوفتت شه😍😍😂😂😂

عزیزم😂😂😍😍

کاش میشد یکیشو بهت بدم😂😂😂

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم