2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان لطفا

155 بازدید | 23 پست

من با اینکه ادم مذهبی هستم ولی دچار شک شدم به خدا به ائمه چیکار کنم قلبم اطمینان پیدا کنه میشه راهنماییم کنید خدا و ائمه رو شب و روز صدا میزنم ازشون نشونه میخوام جوابی نمیگیرم و این به شکم هر دوز اضافه میکنم با خودم میگم چطور ممکنه نعوذبالله کسی که 1400 پیش مرده چطور ممکنه صدای ما رو بشنوه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهل بیت شهید شدند،نمردند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

جای پرسیدن این سوال اینجا نیست. کاربرای اینجا سواد پاسخدهی به چنین سوالی رو ندارن. باید از یه فرد متخصصش بپرسی

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

برعکس ادما که اول باید خودشونو ثابت کنن و برات کاری انجام بدن تا بهشون اعتماد کنی، خدا و ائمه اول باید بهشون اعتماد کامل داشته باشی تا کمکت کنن .. قران زیاد بخون چله بگیر خیلی کمک میکنه به ارتباطت

عزیزم. شیطان همیشه در کمینه. پیشنهاد میکنم کتاب های اعتقادی رو مطالعه کنید. با دلیل و برهان عقلی همه اموری که بهش شک دارید براتون ثابت شده. وجود خدا و پیامبر و معاد و..... 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 

استیو هاروی بزرگترین روانشناس دنیاست جمله جالبی میگه که غیر ممکنه از خدا یه چیزی رو بخوای و خدا حواسش بهت نباشه باید بدون غرور در مقابل خدا بایستی و با تمام وجود ازس کمک بخوای 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
بله حق با شماست

درباره شهدا هم قرآن میگه:و لا تحسبن الذین قتلوا اموات بل احیا عند ربهم یرزقون....

شبهه ای که الان برای شما پیش اومده،شبهه وهابیته و بارها جواب داده شده.

شک در اول کار خوبه اما باید سراغ جواب برید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....