2777
2789
عنوان

شپشک برنج

209 بازدید | 17 پست

خانمها یه راه حل میگید. گونی برنجهای شمالیم یه چیزهایی شبیه سوسک خیلی ریز در اورده. چیکارش کنم. داخلشون نمک هم ریخته بودم.چیکار کنم کمک

خداجونم هزار مرتبه شکر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارشون افتاب همشون ميميرن بعد كه رفتن توش نمك بريز

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
یعنی زیاد نمیشه. همین طوری بمونه. اخه زیادن. شش تا گونی

همون اول باید میزاشتی که اینطوری نشه حالا بزار که زیاد نشن.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خوب دوباره نمیاد. یعنی پاکشون کنم و دوباره بذارم داخل گونی 

اونا اشکالی ندارن..چون برنج مونده هست اینطوریه...بریز توسینی خودشون میرن...یا پاک کن...بمونه هم اشکال نداره موقعی که میخای بشوری خودشون میان رو آب

اونا اشکالی ندارن..چون برنج مونده هست اینطوریه...بریز توسینی خودشون میرن...یا پاک کن...بمونه هم اشکا ...

ممنون عزیزم.فقط یه سوال زیاد نمیشن .و اینکه به برنج اسیب نمیزنه

خداجونم هزار مرتبه شکر❤

يكم امتحان كن همسايه ما تو افتاب گذاشت همشون مردن 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘