2777
2789

چند سالتونه چند ماهه اقدامین چه دارو هایی مصرف کردید ؟ مشکلتون چیه ؟ بیاین برا هم دعا کنیم

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

دو ساله و نیمه اقدامم

تنبلی دارم 

ولی ۶ماه خداروشکر خوبه وضعم 

این ماه عکس رنگی گرفتم 

کل سایتم میدونن عقب انداختم ولی بیبی نزدم 🙈

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

دو ساله و نیمه اقدامم تنبلی دارم  ولی ۶ماه خداروشکر خوبه وضعم  این ماه عکس رنگی گرفتم&n ...

ای جان عزیزم ان شاءالله که یه نینی سالم و صالح و خوشگر تو دلت باشه میگن بعد عکس رنگی احتمال بارداری زیاده 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان عزیزم ان شاءالله که یه نینی سالم و صالح و خوشگر تو دلت باشه میگن بعد عکس رنگی احتمال بارداری ...

آره ایشالله که بشه 

ایشالله برا هممون بشه🙏🏻

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من ۶ماهه اقدامم..۲۰سالمه ...۴ماهه متفورمین میخورم این دوره لتروزول خوردم دوروز دیگه موعدمه

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

یک سال ونیمه تنبلی تخمدان دارم ۱۵ روز از امپول اچ سی جی میگذره روز ۱۱ امپول ازمایش دادم منفیه بود امروز بی بی زدم بعداز ی ساعت هاله انداخت حالا نمیدونم باردارم یا نه؟

میشه واسه بچه دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید
دو ساله و نیمه اقدامم تنبلی دارم  ولی ۶ماه خداروشکر خوبه وضعم  این ماه عکس رنگی گرفتم&n ...

انشالا بارداری...عکس رنگی درد داشت؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

خودمم دوساله اقدامم یکم تنلی دارم ۳ ماهه دارو مصرف میکنم با فولی  خوب حامله نشدم شوهرمم سالمه ۲۰ سالمم هس تمااااممم ازمایشات و عکس رنگی هم انجام دادم 

یک سال ونیمه تنبلی تخمدان دارم ۱۵ روز از امپول اچ سی جی میگذره روز ۱۱ امپول ازمایش دادم منفیه بود ام ...

عزیزدلم ان شاءالله بارداری منم پریشب اچ سی جی زدم زیر دلم خیلی درد داره 

من ۶ماهه اقدامم..۲۰سالمه ...۴ماهه متفورمین میخورم این دوره لتروزول خوردم دوروز دیگه موعدمه

مطمعنم باردار میشی من بی بیم مثبت شد

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘