2777
2789

همونی ک دکتر گفته روگوش کن

انشالله حامله ای عزیزه دلم😘😋

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ولي همين يك روزم خودش خيليه 😫 خيلي سخته انتظار

چندساله منتظری عزیزم؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

انشالله که مامان میشی منم این راه سخت رو یکبار رفتم وبرام نتیجه اش خیلی شیرین بود دو تا پسر تو دلم بود  ولی زود بدنیا اومدن و داغ بزرگی به دلم گذاشتن و شاید دوباره تا چند ماه دیگه این دوره رو دوباره طی کنم....برای منم دعا کن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

انشالله که مامان میشی منم این راه سخت رو یکبار رفتم وبرام نتیجه اش خیلی شیرین بود دو تا پسر تو دلم بود  ولی زود بدنیا اومدن و داغ بزرگی به دلم گذاشتن و شاید دوباره تا چند ماه دیگه این دوره رو دوباره طی کنم....برای منم دعا کن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

البته  من از روز ده انتقال که بی بی زدم چون دوتا بودن نشون داد

انشالله که مامان میشی منم این راه سخت رو یکبار رفتم وبرام نتیجه اش خیلی شیرین بود دو تا پسر تو دلم ب ...

عزيزمممم 

ايشالله حاجت روا بشي و به زودي مادر

ايشالله تو اولين قدم جواب بگيري

البته  من از روز ده انتقال که بی بی زدم چون دوتا بودن نشون داد

باورت ميشه اينقدر از بي بي ميترررسم كه حد نداره

اصلا تو خونه نگه نداشتم كه مبادا وسوسه بشم برم سمتش

وحشت دارم ازش