الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزمممم ايشالله حاجت روا بشي و به زودي مادر ايشالله تو اولين قدم جواب بگيري
الان خیلی دلم گرفته امروز روز دوم پری ایم هست و خیلی ناراحتم با گریه دارم مینویسم برای روزهایی که از دست دادم. من بارداری سختی داشتم البته از طرف بچه هام نه از طرف دکترهای بی وجدان.و خیلی راحت از دست دادمشون در حالی که سخت به دست آورده بودمشون .از خدا میخوام که دل همه منتظران رو شاد کنه.امین
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
مامان خوشگل ببخشین اگه ناراحتت کردم امیدوارم فردا براتون روز شیرینی باشه و بهترینها رو براتون آرزو میکنم
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
مررسي عزيزم ايشالله بهترينا در انتظارته و مطمين باش وقتي يكبار باردار شي باززم ميشي به اميد خدا
مرسی عزیزم منم منتظر خبرهای خوب ازتون هستم