2777
2789
عنوان

کی سقط کرده؟

103 بازدید | 28 پست

دوستان توهفته ی نهمم اما سونو نشون داد ۶ هفته و۶روز قلبش هم تشکیل نشده سونو گرافی گفت باید سقطش کنی فایده نداره بنطرتون اگه باید سقطش کنم با دارو رفع میشه یا به کورتاژ احتیاجه؟

همین الان یه تاپیک دیگه بودم درباره سقط اینا رو گفتم 

منم هفته هشتم سقط داشتم، موقعی که لکه دیدم و رفتم سونو گفت دوازده روز قبل جنین تو شکمم مرده 

دکتر گفت طبیعی سقط کنم خیلی بهتر از کورتاژه

گل گاو زبون غلیظ دم کن بخور، زعفران همینطور 

یه پیاز با لیوان آب بزار بپزه آروم آروم، تا وقتی آبش اندازه نصف لیوان شد بخورش 

من این کارا رو عصر که کردم و خوردم ساعت حدود ۲ نصف شب سقط کردم 

کامل همه رو دفع کردم، فقط یک هفته مثل پریود خونریزی داشتم 

بعدم سونو دادم گفت چیزی باقی نمونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان یه تاپیک دیگه بودم درباره سقط اینا رو گفتم  منم هفته هشتم سقط داشتم، موقعی که لکه دی ...

دکتر بهم گفت تا دوروز این چیزا رو بخور اگه دفع نشد 

بعدش برو بیمارستان واسه قرص و کورتاژ و.... 

ولی سعی کن طبیعی سقط کنی برات بهتره، رحم زودتر ترمیم میشه 

کورتاژ خیلی سخت و بده 

بعدشم طول میکشه تا باز بتونی باردار شی 

من دوماه بعدش باردار شدم 

درد داشت؟؟؟؟؟؟؟

آره مثل دردای زایمان طبیعی هست

کمر و پشتت درد میگیره، معذرت میخام فکر میکنی میخاد پی پی ازت بیاد اونم خیلی زیاد مثلا 

اونجوریه، 

منم حس کردم دستشویی دارم پاشدم برم دسشویی یهو دیدم شورتم قلمبه شد 😂 یه چیزی حدود دو تا سه تا کاسه لخته پس میدی 

دکتر بهم گفت تا دوروز این چیزا رو بخور اگه دفع نشد  بعدش برو بیمارستان واسه قرص و کورتاژ و.... ...

من اصلا از کورتاژ میترسم همینطوری طبیعی اش هم میترسم دیگه چه برسه به کورتاژ😭😭😭 نمیدونم اصلا دکترم دستور به سقط میده یانه دستور میده بازم صبرکنم تاببینم قلب تشکیل میشه یانه

من اصلا از کورتاژ میترسم همینطوری طبیعی اش هم میترسم دیگه چه برسه به کورتاژ😭😭😭 نمیدونم اصلا دکترم ...

انشالا که سونو گرافیت خوب تشخیص نداده باشه و قلبش تشکیل بشه عزیز 

ولی من الان که باردارم سونوی تشکیل قلبم مال ۶ هفته و ۴روز بوده

انشالا که سونو گرافیت خوب تشخیص نداده باشه و قلبش تشکیل بشه عزیز  ولی من الان که باردارم سونوی ...

اره گلم خودمم خیلی امید ندارم سونوگرافی هم بهم گفت این بچه برات بچه نمیشه