2777
2789
عنوان

کی سقط کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 28 پست
الهی بمیرم  بچه اولته؟

خدانکنه عزیزم نه دوم ولی بچه ی اولم خیلی اذیتم کردقلبش مشکل داشت دیر راه افتاد الانم تودرس خوندن اذیتم میکنه اینم ناخواسته شد ولی بعد ۱۴سال بود انگار که زندگیمون یه رنگ وبوی دیگه بگیره ها همینجوری شده بود الان براشوهرمودخترم سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهرم خیلی ناراحته من تازه به اون دلداری میدم 

آخه میدونی همه مردا هم سر از این چیزا در نمیارن که، 

من کلا آدم آرومی ام، هر دردی دارم بروز نمیدم زیاد، مثلا پریودام اصلا سخت نمیگیرم به دل درد و اعصاب و... 

واسه همین شوهرم اون شبی که دید دارم سقط میکنم خیلی ترسید همش میگفت یا ابوالفضل، پاشو ببرمت بیمارستان، وای چقدر خون ازت اومد، الان بیهوش میشی... 😂

من تو اون حال فقط دستشو گرفته بودم میگفتم هیچی نگو فقط ملافه به درد نخورا رو بیار بزارم زیرم، چون توان نداشتم که تا دستشویی یا حمام برم همون تو رختخوابم سقط کردم 

فرداش که خواهرم اومد خونمون رفت تو حمومو تمیز کنه گفت شوهرت هرچی داشتین آورده انداخته زیرت، از حوله حمام خودش بگیر تا پارچه ای که مینداختم زیر ظرفا آبشون بره 😂😂😂😂😂بدبخت هول شده بوده 

آخه میدونی همه مردا هم سر از این چیزا در نمیارن که،  من کلا آدم آرومی ام، هر دردی دارم بروز نم ...

خخخخخ حالا بازم خوبه درک اینو داشته که همراهیت کنه دمش گرم بازم شوهرمنم خداییش ادم خوبیه ازاینا نیست که به فکر نباشه منتها میدونم الان چقدر ناراحته 

خدانکنه عزیزم نه دوم ولی بچه ی اولم خیلی اذیتم کردقلبش مشکل داشت دیر راه افتاد الانم تودرس خوندن اذی ...

درکت میکنم عزیزم منم دخترام 14و 5سالشونه، قصد نداشتیم دیگه بچه دار بشیم 

ولی خدا خاست و با وجودیکه آیودی داشتم باردار شدم، الانم با اینکه در صد سقطم بالاست ولی همگی مون یجورایی شدیم بقول شما زندگیمون انگار عوض شده، خیلی منتظرش هستیم بدنیا بیاد، انشالا خدا بخاد سالم بمونه دعام کن عزیز این دفعه پسر باشه 🙏🙏🙏

انشالا خدام بحق دل پاک خودت زندگیتو روشن تر کنه و یه پسر گلم به شما بده دخترت از تنهایی دربیاد، 🙏آمین ❤️❤️

درکت میکنم عزیزم منم دخترام 14و 5سالشونه، قصد نداشتیم دیگه بچه دار بشیم  ولی خدا خاست و با وجو ...

الهی عزیزم ان شاءالله که همه چی برات بخوبی پیش بره وخدایه پسر صحیح وسالم وصالح بهت بده الان چند وقتته؟؟؟

خخخخخ حالا بازم خوبه درک اینو داشته که همراهیت کنه دمش گرم بازم شوهرمنم خداییش ادم خوبیه ازاینا نیست ...

خب سخته برای اونم، میفهمم دقیقا چی میگی 

من شبی که میخاستم سقط کنم دخترم ۸ سالش بود خوابش کردم با شوهرم رفتیم تو اتاق اینقدر لباسای بچه رو که خریده بودم بو کردم گریه کردیم باهم،

اون موقعا همش میگفتم خدا به داد دل اونایی برسه که بچه دار نمیشن، من یکی داشتم ولی بازم چقدر سختم بود 😔من از سال‌های قبلش هر لباس خوشکلی میدیدم میخریدم جالبه همش دخترونه میخریدم آخرم بچه دومم دختر شد 😂😂

الهی عزیزم ان شاءالله که همه چی برات بخوبی پیش بره وخدایه پسر صحیح وسالم وصالح بهت بده الان چند وقتت ...

تو هفته یازدهم هستم 

نمیدونی روز به روزم رو با چه استرسی میگذرونم 

هر لحظه احتمال میدم آیودیم فرو بره به کیسه آبم باعث سقط بشه، 😔😔😔

خب سخته برای اونم، میفهمم دقیقا چی میگی  من شبی که میخاستم سقط کنم دخترم ۸ سالش بود خوابش کردم ...

خدایی خیلی سخته یکی از آشناهامیگفت خوبه ناخواسته بودوبچه هم داری واینجوری ناراحتی گفتم خبرازدله من نداری ونمیتونی درک کنی یه مادر چقدر سختی میکشه حتی همین نه هفته

تو هفته یازدهم هستم  نمیدونی روز به روزم رو با چه استرسی میگذرونم  هر لحظه احتمال میدم آ ...

الهی عزیزم حق داری ان شاءالله که خدا به دله مهربونت نگاه میکنه وبچه ات به سلامتی به دنیا میاد برات دعا میکنم گلم اگه قابل باشم راستی نمیشد که آی یودی رو بردارن؟

الهی عزیزم حق داری ان شاءالله که خدا به دله مهربونت نگاه میکنه وبچه ات به سلامتی به دنیا میاد برات د ...

همون هفته های 5،6 که تازه متوجه بارداریم شدم دکتر اقدام کرد ولی گفت جاش بده نزدیک به دهانه رحم نبود 😔

گفت میترسم بزنم به ساک حاملگی 

همون هفته های 5،6 که تازه متوجه بارداریم شدم دکتر اقدام کرد ولی گفت جاش بده نزدیک به دهانه رحم نبود ...

الهی ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش همینطور که تاالان پیش رفتی ازاین به بعدش روهم پیش میری گلم بدون نگرانی خداهمراهت باشه همیشه 😘😘😘

الهی ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش همینطور که تاالان پیش رفتی ازاین به بعدش روهم پی ...

گلم باسوزن ونخ روی مچت امتحان کن من برا مامان وخواهروزنداداش وخواهرشووجاری امتحان کردم درست دراومدسوزن رو بگیر بالای مچت اگه دختر باشه به موازات مچت حرکت میکنه سوزن یعنی اینطوری (!) بعد حالت دورانی میگیره که اون فاصله زمانی بین بچه ها ست اگه به موازات بازوت تکون خوردیعنی اینطوری(_)پسره