2777
2789
عنوان

اتقباض در هفته ۲۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7861 بازدید | 49 پست
عزیزم  منم بارداری اولم همین مشکل داشتم  من کلی دارو استفاده کردم برای ای وی اف  ب ...

سلام گلم قدم دو قلوهات مبارک. منم ای وی اف کردم و خطر زایمان زودرس دارم. نی نیهات دقیقا چند هفته به دنیا اومدن؟؟  چند روز تو nicu بودن؟ الان حالشون خوبه؟ سرکلاژم شدی؟ چی شد زایمان زودرس داشتی؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه میترسم دخترم زود به دنیا بیاد میخوام بینم از چند هفته اگه به دنیا بیاد میتونه بمونه؟ امپول ریه شما چند هفته زدین؟

بارداری اولتم با ivfبود؟؟ دکترم ک مثلا تو مشهد مطرحه ولی هرچی سرشون شلوغتر بی مسئولیت تر یادت نیس ...

اره عزیزدلم 

بیس اصلی داروام گونال اف بود 😍

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم قدم دو قلوهات مبارک. منم ای وی اف کردم و خطر زایمان زودرس دارم. نی نیهات دقیقا چند هفته به ...

عزیزدلم 

حالت خیلی خوب درک میکنم سعی کن استراحت مطلق باشی و توکل کن ب خدا و بسپار ب اون 

ببین عزیزم من دیدم ۲۵ هفته بچه زنده مونده 

دیدم ۳۴ هفته بلا ب دور بچه نمونده 

در نهایت همه چی دست خداست 

من ۳۱ هفته زایمان کردم 

۲۶ هفته امپول ریه زدن بیمارستان برام 

از ۲۶ هفته تا ۳۱ هفته بیستارن بودم 

بخاطر اینکه کیسه ابم سوراخ شد 

و در نهایت ۳۱ هفته دهانه رحمم باز شد و سز شدم 

دخترم ۴۴ روز و پسرم ۲۱ روز بیستری بودن 

سرکلاژ نشدم 

چون دهانه رحمم کاملاااا بسته بود 

بنظرم ب زایمان زودرس فکر نکن 

منم اینقدر فکر کردم ک جذبش کردم انگار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزدلم  حالت خیلی خوب درک میکنم سعی کن استراحت مطلق باشی و توکل کن ب خدا و بسپار ب اون  ...

خداروشکر که حاله کوچولوهات خوبه عزیزم. منم مطلق خوابیدم اوایل خیلی بی تابی میکردم ولی الان که تکوناشو حس میکنم ارامشم بیشتره. شما همون ۲۶ هفته کیسه اب پاره شد؟ تو بیمارستان چیکار واست کردن که ۵ هفته تونستی تحمل کنی؟  منم قرار هفته بعد ماما بیاد چکم کنه و امپول ریه واسم بنویسه که بزنم حالا توکل برخدا اخه این بچه ی معجزس تو زندگیم با ای وی اف باردار شدم و خیلی اذیت شدم امید وارم بتونم صحیح و سالم بغلش بگیرم

اره عزیزدلم  بیس اصلی داروام گونال اف بود 😍

برای بعد انتقال اسپرین و انوکسا هم داشتین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خداروشکر که حاله کوچولوهات خوبه عزیزم. منم مطلق خوابیدم اوایل خیلی بی تابی میکردم ولی الان که تکوناش ...

عزیزدلممم الهی با سلامتی کامل در آغوش میگیریش 

والله رورانه ۶ تا سرم و کلی امپول و..

نگران نباش ففط بسپار ب خدا 

راستی منم با ای وی اف باردار شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای بعد انتقال اسپرین و انوکسا هم داشتین؟؟

اره عزیزم تا فکر میکنم ۱۱ روز داشتم ولی خونریزی گرفتم دکتر قطعش کرد 

جاش پروژسترون میزدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلممم الهی با سلامتی کامل در آغوش میگیریش  والله رورانه ۶ تا سرم و کلی امپول و.. نگران نب ...

انشالله خدا خودش نگهداره کوچولوهات باشه واسه منم دعا کن این روزا بخیر و خوشی بگذره 

بخاطر تیکرتون  عزیزم هر سوالی داری بپرس  من کلی تحقیق کردم و فهمیدم خوردن  به  ...

@تیناجونیی  

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
@تیناجونیی    

مرسی عزیزم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

سلام خداروشکر که کوچولوها تون به سلامتی به دنیا اومدن منم دوقلو باردارم هفته بیست و چهار میخواستم بدونم شما چند هفته بچه ها رو به دنیا آوردید؟ مشکل جفت پایین هم تو یه تاپیک خوندم داشتید شما هم حرکت جنین و پایین و تو واژن حس می‌کردید؟ 

سلام خداروشکر که کوچولوها تون به سلامتی به دنیا اومدن منم دوقلو باردارم هفته بیست و چهار میخواستم بد ...

عزیزممم خوسحالم که الان صحیح و سلامت کوچولوهاتو داری ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونجا جواب ندادم گفتم شاید استارتر دوست ندارن  درسش خوبه بازی می‌کنه همه چی

عزیزم حساس نباش 

بزار بچه راحت باشه 

کمالگرا نباش عزیزم 

بچه ات هیچ مشکلی نداره 

ازادش بزار ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40