2777
2789
عنوان

اتقباض در هفته ۲۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7798 بازدید | 49 پست
شیافت روزی دوتا  قرص دوفاستون  امپول پرولوتن دارم استفاده میکنم 😭😭😭

منم مثل شمام همه این داروهای میخورم اگه دیدی بیشتر 5تا انقباض در ساعت داری برو بیمارستان

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤
منم مثل شمام همه این داروهای میخورم اگه دیدی بیشتر 5تا انقباض در ساعت داری برو بیمارستان

من روزی ۱۰بار سراغم میومد.الان ک دارو مصرف میکنم و شیاف...شده روزی ۴بار

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی به سلامتی نی نی هادنیااومدن

سلام عزیزدلم بله ۱۹برج ۴ دنیا اومدن 

ولی خب ۷ ماهه 

خیلی خیلی سختی کشیدیم 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چقدر خوشحالم که شما باردار شدی 💖 مطمنا تا الانم بدنیا اومدن. تبریک عزیزدلم

عزیزدلممم 

خیلی ممنونم 

اره گلم ۱۹ برج ۴ دنیا اومدن 

۷ ماهه و نارس 

خیلی اذیت شدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الهی به سلامتی 

😘😘😘ممنونممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم..با ivfباردار شدین؟؟میشه بگین قبلش و بعدش چیکارا کردین؟؟

سلام عزیزم 

بله 

فکر میکتم الان باردارین 🙄😘😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن الان ک پریودم😅 چرا اینجوری گفتین؟

بخاطر تیکرتون 

عزیزم هر سوالی داری بپرس 

من کلی تحقیق کردم و فهمیدم خوردن 

به 

سوپ قلم 

ماکارانی 

شیر سویا(اگر تیرویید نداری) 

ماکارانی 

سیب زمینی 

عالیه 

و اب و نشاسته

و چیزای ادویه دار زعفرونی دارچینی تند فست فود دل جگر قلوه ممنوع کرده بودم برای خودم 

درواقع غذاهام فقط تو همون چیزایی بود ک بالا گفتم تا ۱۴ روز ک ازمایش مثبت دراومد 

بعد کم کم شروع کردم ب خوردن همه جور غذا اما بازم ممنوعیات رعایت میکردم 

اهان تو اون ۱۴ روزی اصلا نباید نفخ کنی پس حبوبات هم نمیخوردم 

و همچنین نباید یبوست بشی اول صبح اب داغ میخوردم ک شکم روون کنه 

چله سوره مریم برداشتم 

هرروز استراحت مطلق ک بودم روزمو با خوندن دعا اذکار میگذروندم سوره یاسین حجرات حشر الرحمن 

اگر هم نمیتونی صوت سوره الرحمن و حجرات پخش کن رو شکمت مانع سقط و باعث تقسیم سلولی جنین میشه 

اینا به ذهنم رسید 

اگر بازم سوالی داری بپزس حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر تیکرتون  عزیزم هر سوالی داری بپرس  من کلی تحقیق کردم و فهمیدم خوردن  به  ...

افت بتا کردم دیگ تیکرو برنداشتم

تیروئیدم کم کاره ولی با قرص کنترل شده بازم نباید مصرف بشه؟؟داروهاتون چیا بود و چ ساعتایی میزدین؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
افت بتا کردم دیگ تیکرو برنداشتم تیروئیدم کم کاره ولی با قرص کنترل شده بازم نباید مصرف بشه؟؟داروهاتو ...

عزیزم 

منم بارداری اولم همین مشکل داشتم 

من کلی دارو استفاده کردم برای ای وی اف 

بنظرم قدم اول اینه ک دکتر خیییلی خوب انتخاب کن و بعد بهش اعتماد کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم  منم بارداری اولم همین مشکل داشتم  من کلی دارو استفاده کردم برای ای وی اف  ب ...

بارداری اولتم با ivfبود؟؟

دکترم ک مثلا تو مشهد مطرحه ولی هرچی سرشون شلوغتر بی مسئولیت تر

یادت نیس داروهاتو هیچکدومشو؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...