2777
2789

فهمیدم خدا چقد قشنگ میچینه برا ادم 

چقد بزرگه با چشام دیدم ب قلبم حسش کردم 

خدا خیلی خوب خودشو رسوند 

امیدوارم ی خوشحالی دیگه بندازه تو زندگیم از تنهایی در بیام .....خدایا من ذدقتو شوقتو دیدم کرمتو شکر❤️💚😍

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭....

و تو رو خدا به اسم کاربریم از ته دلتون دعا کنید انشالله آبرو و حیثیت من و عزیزانم هیچ وقت نره و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی زیر آب من و عزیزانم رو اصلا نزنه و هیشکی به من و عزیزانم تهمت نزنه و توهین نکنه و من و عزیزانم خیلی خوشحال و موفق و پولدار و آبرو دار و آرامش دار و خوشبخت و خیلی خوش شانس و زیبا شیم و عمر طولانی کنیم😭.

😍😍 چیشده کامل بگو

برادرم دیالیزی بود هرچی میوردیم برا پیوند دکتر قبول نمیکرد با اینکه همه چی اوکی بود ۲۵ خواب دیدم روز تاسوعا ی زن بهم میگه بمون نذری بگیر ی دسته کفن پوش داشت میومد گفتم شلوعه بمن نمیرسه گفت تو بمون بهت میرسه اولین نفر اون دسته ندری بمن دادن نون بزرگ با دوتا ملاقه بزرگ عسل بود وقتی خوردم دعا کردم داداشمو خوب کن دو روز بعد مرگ مغزی رسید و پیوند کرد 😍😍😍😍💚💚💚💚

منکه اینقدر گفتم و نشد یه این نتیجه رسیدم دیگه بهم نگاه نمیکنهو منی که همش حرم و نماز و اینا رو دوست ...

درست لحظه ای ک نامید شدم اتفاق افتاد ماهم خیلی سختی کشیدیم عذاب دیدیم ولی نمیدونم چیشد بهو درس شد هنوز انگار خابم باورم نمیشه ازمنی ک حسرتها ب دل داشتم و زجرها کشیدم ب یادگار برات بمونه خدا یهو میرسه یهو جورش میکنه یهو برات میسازه❤️

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشک ...

انشالله عزیزم تنها چیزی ک میگم اینه دنبال هرچی هستی رهاش کن ن اون کارو ذهنتو اروم کن خدا ب موقع میرسه ب دادت فقط از خودش بخواه ناامید نباش خدا یهو برات میسازه

تعریف کن

برادرم دیالیزی بود هرچی میوردیم برا پیوند دکتر قبول نمیکرد با اینکه همه چی اوکی بود ۲۵ خواب دیدم روز تاسوعا ی زن بهم میگه بمون نذری بگیر ی دسته کفن پوش داشت میومد گفتم شلوعه بمن نمیرسه گفت تو بمون بهت میرسه اولین نفر اون دسته ندری بمن دادن نون بزرگ با دوتا ملاقه بزرگ عسل بود وقتی خوردم دعا کردم داداشمو خوب کن دو روز بعد مرگ مغزی رسید و پیوند کرد 😍😍😍😍💚💚💚💚

مرسی گلم شما نماز واجب میخوندی و میخونی؟

ن من اصن اعتقادی ب هیچی نداشتم 

الان بهم میگن چون اعتقاد نداشتی این خواب و دیدی البته من ندر و چله زیاد گرفتم قبلا بدتر بلا سرم میومد فقط رها کردم همین بعد اتفاق افتاد