2777
2789
عنوان

ادمای بیشرف

314 بازدید | 21 پست

خجالت میکشم واقعا از بی غیرت بودن بعضی از ادما چقدر میتونن پست باشن ادما چقدر میتونن بدون اصالت باشن وقتی زن داره میاد به من پیام میده با فتخار و وقاحت تمام میگه متاهله همچین ادمایی مجازاتشون چیه؟

بچه ها اگه راهی هست ریپورتش کنید یا چی؟دلم برای زنش میسوزه

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫

😕😕😕😕

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت آسان و سریع در دسترس ارمغان عصر ما

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

جوابشو نده حالا خوبه صداقت داشته اولش گفته

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
چیشو باور کنن ?

خیلیا دنبال دیده شدنن ، واسه همین حرفایی میزنن که میدونن بقیه روش حساسن و واکنش نشون میدن ...

شاید قصدش همین بود که واسش تاپیک زده شه و تگش کنن و بقیه رو بذاره سرکار

🖤