2777
2789
عنوان

دخترم یک سال و چهارماهه شد

80 بازدید | 11 پست

فقط آب  ، اخ ، دد میگه 

به نظرتون تخم بلدرچین زرده شو بدم حرف میاد؟

هرکی بهم میرسه میگه چرا حرف نمیزنه

خسته شدم از بس بهم میگن چرا حرف نمیزنه

میدونم بالاخره حرف میزنه چون همه چی میفهمه هر چی بگم میره میاره اما از حرف های مفت اطرافیان خسته شدم

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

منم پیرم نزدیک سه سال بود حرف زد همش کلمه میگفت بردمش دکتر اینقدر دکتر دعوام کرد گفت بچه تا سه سالگی جاداره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن دختر منم یک سال وچهارماهگی همینا رو میگفت الان۱۹ ماهشه یعنی تو دوماه سه تا کلمه دیگه علاوه بر اونا میگه. حساس نشو

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
مگ تو این سن کسی بلبلی ح میزنه وا

نمیدونم والا 

بچه های خودشون منظورم خانواده شوهرمه حرف میزنن تقریبا توی یک سنن

دخترمن نمیگه

منم ازشون دوری میکنم که حرف هاشون نشنوم

نمیدونم والا  بچه های خودشون منظورم خانواده شوهرمه حرف میزنن تقریبا توی یک سنن دخترمن نمیگه ...

بیخیال بچه ها باهم فرق دارن. بچه اولیم تو سن یک سال ونیمگی شعر کوتاه میخوند فیلماشا دارم این یکیم چهارتا کلمه میگه. میگن چرا حرف نمیزنه میگم دلش میخواد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بیخیال بچه ها باهم فرق دارن. بچه اولیم تو سن یک سال ونیمگی شعر کوتاه میخوند فیلماشا دارم این یکیم چه ...

آفرین بهت

گاش منم میتونستم جوابشونو بدم

پسر منم یکسال و چهار ماهشه فقط آب و بابا و دا و ماما میگه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
آفرین بهت گاش منم میتونستم جوابشونو بدم

والا مادر شوهرم صبح گفت تخم کفتر بده بهش گفتم شما که سواد داری این حرفا نزن بچه تا دوسه سال وقت داره. بعدم مثلا تو یک ماه بچه میبینی یک دفعه چهارتا کلمه میگه. دختر من یبار کاکائو دستم بود بهش دادم وگفتم کاکائوعه. قشنگ یاد گرفت میگه کاکائو. بچه هر وقت خودش آنادگی داشت حرف میزنه نگران نباش وحرف بقیه رو هم ول کن

پسر من هم یک سال و سه ماهشه فقط چیه و چیشده و رفت و دد  میگه خیلی جالبه ک مامان و بابا نمیگه ولی میفهمه هر چی میگم فقط من نمیفهمم چی میگه طفلی بچم حرص میخوره

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤