هیچی دیگه ثبت نام میکنی یه رمزی برات پیامک میشه از روز ۴شنبه به بعد فک کنم میتونی ماشینو انتخاب کنی بعدش قرعه کشی میکنن اگه اسمت در اومد که باید باقی هزینه رو بدی تا ۹۰روز بعد ماشینو تحویل میدن اگرم نه که تا یه هفته بعد قرعه کشی نصف پولتو پس میدن
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
هیچی دیگه ثبت نام میکنی یه رمزی برات پیامک میشه از روز ۴شنبه به بعد فک کنم میتونی ماشینو انتخاب کنی ...
یعنی اگه اسممون درنیاد ، نصف پولو می دن ، مابقی دیگه هیچی ؟!
و فقط یه بار قرعه کشی دارن ؟
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
فکر کنم منظورش نصف پولی که ما واسه قرعه کشی می پردازیم بود