2777
2789

سلام. دوستان کسی تجربه خرید اسباب بازیای چوبی داره؟ من هرجا پیدا کردم خیلی قیمتهای بالایی داشت

در ضمن میخوام هیچ رنگی نداشته باشه. اگه کسی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیج hamoone رو تو اینستا دیدم داده ، ولی خیلی قیمتاش بالاس

نه اتفاقا من یه پیج تو اینستا دیدم که قیمتاش بالا نبود، یه دونه هلی کوپترش خریدم هدیه بود‌. کوچولو بودن اما خیلی استخون دار و جنس خوب بود. بگردم پیجش پیدا کنم میزارم

دیجی کالا م سرچ کنین چوبی ، تو دسته ی خراطی ها ، چند مدل داره ماشین و تین چیزا ، 

مرسی رامینا جون. تو گوگل سرچ کردم این پیجی که یه دوست دیگه گفت سایتم داشت. ازش سفارش دادم حتمابرای تو هم نتیجه ش مینویسم اگه خوب بود برای نی نیت بخری. 

مرسی رامینا جون. تو گوگل سرچ کردم این پیجی که یه دوست دیگه گفت سایتم داشت. ازش سفارش دادم حتمابرای ت ...

مرسیییی😍خیلی لطف میکنی ، آره حتما بگو بهم که راضی بودی یا نه ،از همین هنرچی سفارش دادی؟؟

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

شما میتونید در خواست خودتون رو در اینستا به پیج Ratawoodwork ارسال کنید.

تمام کارها دست ساز و با چوب طبیعی ساخته شده‌اند.

از طرفی رنگ و روغن و حتا چسب چوبی که در ساخت اسباب بازی ها استفاده میشه دارای استاندارد en73 اسباب بازی کودکان و بدون مواد مضر هست.