2777
2789
عنوان

روز تخمک گذاری

71 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.من شنبه ساعت ۱۲ امپول ازاد سازی تخمک تزریق کردم.بعد دکترم گفت از  دوشنبه شب ، یک شب در میون نزدیکی داشته باشید.دیروز کیت استفاده کردم هر دو خطش قرمز شد .امروز خیلی تخمدان چپم و کمرم درد داره کیت استفاده کردم خط پایینش کمرنگ شده بود .میشه یه کم من رو راهنمایی کنید.نمیدونم امروز روز تخمک گذاریم هست یا نه.یکم شک کردم

عیبی نداره شما همون یک شب در میون اقدام کن. شنیدم ک اسپرم توی بدن زن ۴۸ یا ۷۲ ساعت زنده میمونه .انشالله ک نتیجه بگیری جانم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تخمک گذاری رو نگفت؟

خودش گفت از دوشنبه شب،که میشه امشب یک شب در میون نزدیکی داشته باشید.امروز خیلی تخمدان طرف چپم و پایین کمرم درد داره اما چون کیت کمرنگ شده بود شک کردم

خودش گفت از دوشنبه شب،که میشه امشب یک شب در میون نزدیکی داشته باشید.امروز خیلی تخمدان طرف چپم و پایی ...

راستی بعد از اقدام ده دقیقه ب پهلوی چپ دراز بکش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

پریروز کیت زدم دو خط قرمز شد دیروز یکی از تخمدان هام خیلی درد میکرد ببخشید ترشح مثل سفیده تخم مرغ هم داشتم کیت زدم خط پایینش کمرنگ شده بود .دیروز دوبار نزدیکی داشتم.امروز که کیت استفاده کردم فقط خط بالایی قرمز شد .