2777
2789

سلام - دیگه نیاز به در توری آلمینیومی و هزینه زیاد ندارید

خرید در توری آماده مجیک مش ، با نصب آسان و فوری!

درب توری آهنربایی مجیک مش از ورود حشرات موذی و سایر حیوانات جلوگیری می کند و در عین حال باعث ورود هوای تازه و گردش هوا در منزل می شود
درب توری مجیک مش از جنس پرده توری می باشد و در نتیجه برای فصل های بهاری و یا تابستان و گرم که می خواهید در و پنجره ی منزل خود را باز بگزارید بسیار مناسب است. در توری مجیک مش به گونه ای است که درب آن بوسیله ی سنگدانه های مغناطیسی طراحی شده و به صورت خودکار بسته می شود
در توری مجیک مش ایده آل برای درب های کشویی ، درب ورودی ، درب حیاط ، درب بالکن ، درب ورودی کمپ ، درب ورودی ویلا ، درب پاسیو  و … است به راحتی و بدون نیاز به هیچ ابزاری قابل نصب است
دارای مگنت روی لبه ها برای بسته شدن درب به صورت خودکار ،  110*200 سانتی متر که دو قسمت عرضی 55 سانتی متر می باشد که از وسط به هم متصل می گردند. نصب آسان سریع و بدون نیاز به هیچ ابزاری انجام میشود. از جرییان ورود هوای تازه به داخل اتاق لذت ببرید

ما از این توری آماده ها از تبلیغ ماهواره خریدیم واقعا افتضاح بود و ارزش خرید نداشت پیشنهاد میدم بدین براتون بسازن چون همیشگی هست و یه بار هزینه میکنید ما دادیم شرکت ساخت توری پنجره در تهران برامون ساختن خیلی هم راضی هستم قیمتشم مناسب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.