2777
2789
خیلی عالی بود الانم واقعا یه سری خانواده ها هستن از پس خریدن جهازتو این گرونی برنمیان

دقبقا من چون خودم عاشق اینکارام، همیشه برای خرید جهیزیه کمک میکنم 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همشو برنج خریدم و لپه دادم ب ی نیازمند 

خیلی خوبه واقعا، اونقدر برکت میده ب زندگی، من حتی جدیدا بدای خیرات پدر و مادرم پول میریزم میگم برای ی خانواده فقیر مثلا میوه تابستونه بخرید 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
نه گرون گرفتی عزیزم فله ایش ارزونتره البته به خودت ربط داره عزیزم که بخوای چه جوری حساب کنی

خب من برای مصرف خودم بسته ای میخرم نمیشه که برای فطریه فله حساب کنم

توی کار خدا از این چیزا نداریم که 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

به نظرم آدم خودش بهتر میدونه چقدر حساب کنه‌ خدایی شما به نظرتون نفری ده تومنه ؟

من بابام کشاورز یعنی کسی میاد گندم ازش بخره ۱۰تومن

کیلویی ۲۶۰۰ یه ماه پیش فروخت

✋🏻من با افتخار دهاتیم✋🏻
خب من برای مصرف خودم بسته ای میخرم نمیشه که برای فطریه فله حساب کنم توی کار خدا از این چیزا نداریم ...

بله درسته

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️