2777
2789
عنوان

پدرشوهر

330 بازدید | 29 پست

میدونید از چی بیشتر ناراحتم از اینکه خانواده همسرم اصلا کمکمون نکردن تو خرید خونه درصورتی که پدرشوهرم وضعش خیلی خوووووبه وقتی داشت برامون عروسی میگرفت شوهرم بهش پول داد گفت بهت میدم

اگر کمکمون میکرد من مجبور نمیشدم انقدر طلا بفروشم

نمیشه توقع داشت همون بهتر که خودتون پول دادین من مادرشوهرم پول داره شوهرم چند بار گفت کاش مامانم یه خونه به اسم خودش می‌خرید ما می‌رفتیم توش به عنوان مستاجر تا بتونم خونه بخرم هم پول اون بی ارزش نمیشد هم من انقد مستأجری نمی‌کشیدم خیالم راحت میشد ولی نمی‌ده نمی‌تونیم به زور بگیریم که 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی خواهررر ما طبقه ی دوم خونه مادر شوهرمو خودمون ساختیم کلی بدهی دادیم کلی بدبختی کشیدیم اخرسر هم سند ندادن و شوهرم گف ندین درمیام میرم اجاره اونام ندادن ما رفتیم دوسال اجاره نشین شدیم بعد ده سال 

نمیشه توقع داشت همون بهتر که خودتون پول دادین من مادرشوهرم پول داره شوهرم چند بار گفت کاش مامانم یه ...

اخه پدرشوهر من خیلییییی داره 

مغازه داره 

دوتا 3 واحدی ساختمون داره

باغ و خونه شهرستان و زمین 

ماشین شاسی و ماشین معمولی

تو کمترین حالت 1 میلیارد تو حسابش پول دارع

اگر یکم دستمونو میگرفت مجبور نمیشدیم انقدر طلا بفروشیم من خیلی ناراحتم اصلا دلم باهاشون صاف نمیشه

در صورتی که به اون یکی بچه هاش تو خرید ماشینشون کمک کرده بود

من درکت میکنم . ولی از شما شرایط بدتر هم هست .  چاره چیه انجام نمیدن . زوری که نمیشه . تازه به ما اول ازدواج قول کمک دادن به بچه های دیگه شون هم کمک کردن در خرید همه چی . ولی وقتی ما خواستیم بخریم با هزار بهانه از سر باز کردن چون ما توی خونه شون طبقه بالا نشستیم بهمون عادت کردن . فکر کردن اگر خونه داشته باشیم از اینجا میریم . خلاصه که انقدر امروز فردا کردن تا خونه رفته یه قیمتی که دیگه همه طلاهامم بفروشم نمیشه ‌. دیگه سپردم دست خدا . چاره ای نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ای خواهر ،زندگی اینجوریه که از هیچ کس نباید توقع داشته باشی اونم تو این روزگار ،حتی طرف اگه قارون بو ...

برای مایی که تازه عروس دامادیم واقعا سخت بود بهترین روزای زندگیمونو به فکر جمع کردن بودیم

اخه پدرشوهر من خیلییییی داره مغازه داره دوتا 3 واحدی ساختمون دارهباغ و خونه شهرستان و زمین ماشین شاس ...

هرچیم داشته باشه مالش اختیارش داره عزیزم همون بهتر که زیر منتش نباشین و خودتون خریدین 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

برای مایی که تازه عروس دامادیم واقعا سخت بود بهترین روزای زندگیمونو به فکر جمع کردن بودیم

میدونم میفهممت خودمم اوایل ازدواج همین شرایط رو داشتم اما به مرور زمان دیدم که واقعا اینجوری زندگی برای خودم سخت میشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم