2777
2789

سلام لطفت کمک کنید نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم رتبه ام داخل منطقه ۳ شده ۸۹۰۰  به نظرتون چیکار کنم خودم به کامپیوتر و بعد صنایع علاقه دارم؛ انیقدر استرس دارم که نتونستم بخوابم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خیلی زیاد
1
20%
متوسط
1
20%
کم
1
20%
خیلی کم
2
40%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا احتمالا سیستان بلوچستان و امثال اینارو بیاری

چقدر ناامید کننده دانشگاه مهم نیست چون بیشتر مهارتیه ولی خوب شهر برام خیلی مهمه و سیستان آخه؟ امنیت نداره امکانات نیس 

اون بده؟ یا نه؟ از لحاظ شهری به خود تبریز نزدیکه؟ و اینکه مدرکش بدرد میخوره؟

خودم دانشجوی اونجام

نیم ساعت فاصله داره

خوابگاهش نزدیک دانشگاهه خودشون سرویس دارن به خوابگاه و تبریز

مدرکشم معتبره جزو ۶ دانشگاه اول صنعتی کشوره

جزو دانشگاه های خوب کشور

لایک نکن خواهر منننن  
خودم دانشجوی اونجامنیم ساعت فاصله دارهخوابگاهش نزدیک دانشگاهه خودشون سرویس دارن به خوابگاه و تبریزمد ...

بعد من میارم؟ اونم کامپیوتر بالاترین رشته است نمیدونم چرا خیلی استرس دارم بعد اگه اونجا هستی افرادی که اونجا کامپیوتر یا صنایع میخونند رتبه اش چطوریه؟ راضی هستن؟ مکانیک و برق هم اگه میدونی بگو

شرمنده خیلی سوال میپرسم

بعد من میارم؟ اونم کامپیوتر بالاترین رشته است نمیدونم چرا خیلی استرس دارم بعد اگه اونجا هستی افرادی ...

میخوای بیا ایدی گروه بدم بپرس؟

صنایع ندارن

ولی کامپیوتر دارن و قویم هستن

مکانیک برقم تا ۱۲ هزار روزانه برمیدارن

لایک نکن خواهر منننن  
میخوای بیا ایدی گروه بدم بپرس؟صنایع ندارنولی کامپیوتر دارن و قویم هستنمکانیک برقم تا ۱۲ هزار روزانه ...

مشه خودت بپرسی اگه نه همون آیدی بده منطقه چند بودن؟