2777
2789
عنوان

بنظرتون بگم بهش🥲

128 بازدید | 16 پست

بچه ها من از بچگی مشکلات زیادی داشتم از نظر روحی و خانوادگی خییییلی زیاد و سخت اثراتش روم مونده از اون موقع 

و  با کسی تو رابطه بودم اولین رابطم بودش و خب من چون از اون موقع روم مونده بود اون سختی ها اخلاقم خوب نبود 

الان کارمون به جدایی کشیده سر اخلاق من ولی خب اون نمی‌دونست دلیل این رفتارم چیه چند بار خواست بفهمه نگفتم 

الان بگم بهش؟🥲🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوبدتر اذیتت میکنه. هم دردم باهات

نه اینجوری نیستش اصلا چند بار که باهاش درد و دل کردم خیلی هوامو داشت همیشه میگفت فرو پیش روانشناس من هستم کنارت ولی تو برو احساس میکنم یه چیزی قایم میکنی

به نظرم نگو چون شرایط زندگی تو رو نداشته و نمیتونه درکت کنه و این خودش باعث میشه خیلی بیشتر اذیت شی: ...

ولی خب باید بدونه من نمی‌خواستم اذیتش کنم 

خیلی دوسم داشت یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی از این پسرای لاشی هم نبود دنبال منحرف بازی باشه 

همیشه سعی کرد بفهمه چرا یکدفعه حالم بد میشه نگفتم ولی احساس میکنم باید بگم

جور دیگه بیان کن و همه زندگیت رو نگویه چیزهایی مثل تف سربالا هست

همش رو که نه ولی خب باید بدونه دلیل ترسام و شک کردنای من بهش چی بوده 

خیییییییلی تلاش کرد برام سعی کرد درست بشم ولی خب درد من عمیق بود

بهش بگو اما نه با جزییاتاگه ادم باشعوری باشه حتما درکت میکنهبذار بدونه و بیشتر هواتو داشته باشه بازم ...

خیلی با درکه یکم زود عصبی میشه ولی همیشه میگفت ببین من میگم بهت مشکلاتمو توام بگو من زیر بار نمیرفتم 

از بچگی زخم مونده بود روم که اخلاقام و مشکلاتمو انگار رو اون خالی میکردم ناخواسته

همش رو که نه ولی خب باید بدونه دلیل ترسام و شک کردنای من بهش چی بوده خیییییییلی تلاش کرد برام سعی کر ...

هر کسی چیزی در مورد خانوادش گفته تهش پشیمون شده چون همون مسئله میشه نقطه ضعف تو در برابرش

خیلی با درکه یکم زود عصبی میشه ولی همیشه میگفت ببین من میگم بهت مشکلاتمو توام بگو من زیر بار نمیرفتم ...

کاملا میفهمت منم مثل شما بودم

بنظرم تا حدودی بگو دقیق نگو پدرم اینجوریه مادرم اونجوری

بذار فکر کنه باهاش راحتی