2777
2789
عنوان

خانمهای حاضر جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 52 پست

بیخیال باش و اصلا اهمیت نده این حتما میخواد جای تو باشه نمیتونه و بهت حسودی میکنه تنها راه سوزوندن چنین کسایی بی محلی و اهمیت ندادن به حرفشونه به قول معروف جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نصفتون جاری های همدیگه اید هرکدومتون از دیدگاه خودش میگه همه هم تایید می کنن😂😂😂😂

آره انصافا ولی این دیگه رفته رو مخم بالای ده بار تا حالا گفته انگار چشمش تو زندگیو خونه ی منه

آره انصافا ولی این دیگه رفته رو مخم بالای ده بار تا حالا گفته انگار چشمش تو زندگیو خونه ی منه

به نظرم تا الانم که بی محلی کردی بدتر اون شیر شده فکر میکنه هر چی بگه شما هیجی نمیگی 

ولی یه دفعه بکوب اساسی جوابشو بده دیگه خفه میشه 

میشه برای حاجت رواییم چند تا صلوات بفرستی😍♥️مرسی
بخدا منم نمیدونم چرادقیقا😂😂 روز ب روزم پیشرفت میکنیم ماشاالله 

دقیقا..همین سرشبی دخترداییم که خواهرشوهرمم میشه‌‌‌..و قبل ازدواج رفیق فاب هم بودیم. رو با خاک یکسان کردم...ینی درحد قط رابطه ها😂

عجب ادمایی پرویی پیدا میشن خداییش چطور روش میشه اینطور بگه

والا نمی‌دونم من خودمم روم نمیشه جوابشو بدم انقد همچین موضوعیو سخیف و ضایع می‌دونم ولی از بس گفته می‌خوام حالشو بگیرم

خوشبحالت تعریفت میکنه جاریایه من دشمن خونیه من شدن اومد خونمو دید دعوا راه انداخت پدر شوهرمو که سنی ازش گذشته پرش میکننماشین مدل بالا میخریم اصلا نگاه به ماشین نمیکنن دق میکنن همشم حرص خونه هاو ماشینارو میخورن سعی میکنن زندگیمو بهم بزنن نمیدونم چرا اینقد میتونن بد باشن رو اعصابم میخوان راه برن

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
بهش بگو عجله نکن انشالله به توام میرسه..بهتره به جای دارایی من رو زندگی و پیشرفت خودت تمرکز کنی

اره بهش بگو تو عادته بشینی دارایی های بقیه رو چک‌کنی؟چقد بیکاری تو....باخنده بنداز حرفتو