2777
2789
عنوان

رنگ مو در هفته های اول بارداری

1680 بازدید | 9 پست

خانمای باتجربه خواهرم بارداره هفته 5هستش رنگ مو کرده نمیدونست بارداره تازه فهمیده گر نه رنگ نمیکرد...ضرر نداره؟؟کسی بوده رنگ کرده باشه؟؟بچش چیزیش نشه

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

چیزی نمیشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا نمی‌دونستم باردارم تازه دکلره هم زدم بعد رنگ بعد فهمیدم باردارم منم نمی‌دونم 

بچت چیزیش نشد؟

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

هیچی نمیشه عزیزم تازه فهمیدم باردارم تومطب بایه باردار همکلام شدمدیه هفته از عروسیش میگذشت وناخواسته باردار شده بود ونمیدونست موهاشو دکلره کرده بود!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچت چیزیش نشد؟

البته یه نفر دیدم تو عقد بارداری شده بود عروسی گرفتن سه بار برلش رنگ زدن چون بارداربود خوب نمیشد به خاطر هورموناش الان یه پسر ناز چشم رنگی خوشگل داره ،پر زبون وسفید وبانمک

البته یه نفر دیدم تو عقد بارداری شده بود عروسی گرفتن سه بار برلش رنگ زدن چون بارداربود خوب نمیشد به ...

خدا حفظش کنه😍

تجربه داشتی عزیزم؟

بله گلم.دخترخالم پنج هفتش بود لایت کرد.بچش الان سه ماهشه.سالم و سلامت.انشالله ک واسه خواهر شمام اتفاقی نمیفته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم