2777
2789

من گیج شدم! هرکس یه چیز میگه. بعضیها میگن محل تولدش توی شناسنامه میشه شمیرانات، بعضیها میگن میشه تهران. حتی خود بیمارستان هم که چند بار زنگ زدم هرکس تلفن رو جواب داد یه چیزی گفت!!

خیلی برام مهمه این قضیه.

هرکس نیکان زایمان کرده یا توی اطرافیانش کسی رو میشناسه لطفاً بیاد بگه محل تولد توی شناسنامه چی نوشته شده؟!؟!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تقریبا همه اطرافیان بچه های دوستم خواهرم همه نیکان بدنیا اومده عکس شناسنامه هم براتون گذاش ...

امروز دکترم گفت از مریضش که تازگی زایمان کرده پرسیده نوشتن تهران! زنگ زدم نیکان دوبار. اولی گفت تهران، دفعه دوم یکی دیگه گفت شمیران. معلم ورزشم میگه به آدرسی که از محل زندگیت میدی ربط داره و نه آدرس بیمارستان!

انقدر اعصابم سر این قضیه داغونه که خدا میدونه!

امروز دکترم گفت از مریضش که تازگی زایمان کرده پرسیده نوشتن تهران! زنگ زدم نیکان دوبار. اولی گفت تهرا ...

نمیدونم ما هممون تهرانپارس قیطریه نیاوران بودن کسایی که کفتم همشون ثبت شده شمیرانات

اصلا مهم نیست عزیزم

جه عیبی داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم ما هممون تهرانپارس قیطریه نیاوران بودن کسایی که کفتم همشون ثبت شده شمیرانات اصلا مهم نیست ع ...

نمیخوام تجریش باشه 😕

عزیزم دکترت بیمارستان دیگه ایی نیست؟  بخاطرمنطقشه من دختر جاریم بیمارستان چمران بدنیا اونده ا ...

گاندی هم میره ولی خب نیکان خیلی بهتره، مخصوصاً برای زایمان طبیعی