2777
2789
عنوان

مسخره

379 بازدید | 40 پست

شوهرم بخاطر اینکه شکم دارم مسخرم میکنه...تا یه سال پیش ورزشکار و رو فرم بودم ولی بخاطر تصادف تا 8 ماه رو تخت بودم و این طبیعیه اندامم به هم بریزه بخاطر اینکه مامانم زیاد بهم میرسید شکم اوردم البته زیاد نیست کمه و این باعث شده شوهرم مسخرم کنه ... حالا نمیدونم چیکار کنم مثل قبل بشم خیلی دلم شکسته😞

کارما💫    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مرد ها بد شدن خداااایا از همشون بدم میاد یه مرد خوب پیدا نمیشه از صب ک میام نینی سایت از مردا بد میگن شوهرمنم ادم خوبی نیست.... خدا ب همه زن ها صبر بده😔😔

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
جالب اینجاس خودش کلا چربیه

سعی کن نقطه ضعف دستش ندی.........

وقتی ام زیاد رو اعصابت بود بگو یه  تویه کم عضله بم قرض بده

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
فقط میتونم بگم برای شوهرت متأسفم... چه طور این اعجوبه ها رو تحمل میکنید؟؟!!

با بدبختی جدیدا هیز هم شده باهم میریم خرید با لذت دخترا رو نگاه میکنه

کارما💫    

اعتماد بنفستو ببر بالا، دوباره اگه میتونی ورزشتو شروع کن، اگه باشگاهم امکانش نبود برات، میتونی برنامه ورزشی از پلی استور نصب کنی و روزی یه ربع ورزش تو خونه انجام بدی شوهرتم ببینه تو دوباره داری به هیکلت اهمیت میدی😊

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹