2777
2789
عنوان

مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
 عزیزم زن عموی من هرچی می گه عموم می گه منو سر لج نندازین میرم زن می گیرم..جدیدا همین تیکه کل ...

😂😂😂😂😂واااای چه باحال....بابای منم به مامان خدا بیامرزم همینو میگفت و مامانم همیشه حرص میخورد😭

کارما💫    

اعتماد بنفستو ببر بالا و جنگ و دعوا راه ننداز مردا کلا لجبازن ، با لج بازی دهن به دهن بشی اوضاع بدتر ...

همینا رو میگم..ادم نیس که...میگه دیگه حسم بهت از بین رفته..ازت خوشم نمیاد و به رفقای خوشگلت سلام برسون و اینجور حرفا

کارما💫    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا رو میگم..ادم نیس که...میگه دیگه حسم بهت از بین رفته..ازت خوشم نمیاد و به رفقای خوشگلت سلام برس ...

چرا اینطوری شدن اکثر مردا آدمو کلا دیونه میکنن ولی تو راه حل پیدا کن ، به خودت تو خونه برس ، به خودت اهمیت بده، خودت کیف کنی از وجود خودت ، خانومانه رفتار کن جلو شوهرت ، یه مدت بهش عزیزم و جانم و این چیزا بگو محبت درست کن نه اینکه حس کنه آویزونی ، ازش بپرس غذای دلخواهت چیه برات میخوام شام مورد علاقتو بذارم ، کلا از این چیزا تو اینترنت سرچ کنی هست ، لج بازی نکن و دهن به دهن نذار، میگم تو اینترنت از این رفتارا زیاد هست

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
😂😂😂😂😂واااای چه باحال....بابای منم به مامان خدا بیامرزم همینو میگفت و مامانم همیشه حرص میخورد😭

روحشون شاد  

مامان من هیچ وقت از دست بابام بابت این چیزا حرص نخورده.......در صورتی که بابام از عموم بدتره

ولی زن عموم برعکسه زود واکنش نشون میده 

چند ماه قبل بابام به عموم گفت فلانی اگه هرچی بخوای بهت بدنو بگن زن و بچت 6 ماه ازت دور باشن ..ولی تلفنی باشون حرف بزنی چی کار می کنی

گفت بچمو نه

ولی زنمو میگم ببرین تلفنم نمی خوام بهم بدین

زن عموم تا صب با عموم حرف نزد 

وقتیم عموم مثلا می گفت یه لیوان اب بم میدی ...زن عموم داد میزد برو به همونا که قراره بت زن بدن منو نبینی بگو    

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
چرا اینطوری شدن اکثر مردا آدمو کلا دیونه میکنن، ولی تو به خودت تو خونه برس ، به خودت اهمیت بده، خودت ...

چون هرزه پرستن...همین کارا رو میکنم و همیشه بهش میگم دوست دارم مثل خدا احترامشو دارم ولی لیاقت نداره داره عشقم نسبت بهش ازبین میره اینقدر که دلمو شکونده

کارما💫    

چون هرزه پرستن...همین کارا رو میکنم و همیشه بهش میگم دوست دارم مثل خدا احترامشو دارم ولی لیاقت نداره ...

عزیزم مردا اگه چیزی زیر سرشون باشه هیچ وقت بروز نمیدن وعادی رفتار میکنن

مطمعن باش همسرتون قصد شوخی دارن باتون هر چند متوجه نیستن که شما ناراحت میشین

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
روحشون شاد     مامان من هیچ وقت از دست بابام بابت این چیزا حرص نخورده.......در صورت ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❤....خخخخ دقیقا مثل من زود حرص میخوره😁

کارما💫    

عزیزم مردا اگه چیزی زیر سرشون باشه هیچ وقت بروز نمیدن وعادی رفتار میکنن مطمعن باش همسرتون قصد شو ...

اتفاقا کاملا جدی میگه میشناسمش که چجور ادمیه

کارما💫    

چون هرزه پرستن...همین کارا رو میکنم و همیشه بهش میگم دوست دارم مثل خدا احترامشو دارم ولی لیاقت نداره ...

بعضی وقتا آدم این شکلی میشه که دلش اندازه یه دنیا میگیره 😔😔😔😔 صبر و خانومی و سیاست و اعتماد بنفس به خود داشته باش از ته دلم برای زندگیت دعا میکنم ایشالا که زندگیت بهتر بشه و خوشبختی تو زندگیت جریان پیدا کنه

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹