2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت از روی سونوی ان تی

2351 بازدید | 157 پست

سلام دوستان کسی هست از روی سونو جنسیتو تشخیص بده؟دکتر بهم چیزی نگفت البته حدس میزنم میدونست ولی حوصله نداشت دقت نکرد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
برا منم میگی عزیزم

چه کنمممم اخه اینقد دوست داشتنی هستید که دنبال دخملی یا پسملی بودن نی نی هاتونید😍😍😍 وای دوستتون دارم 

بفرست عزیزم

سام مامان همیشه برام بمون‌😍 مثه بابات بزرگ شوووو
بفرست

فرستادم عزیزم ببین اگه واضح نیس یکی دیگه بدم

چه کنمممم اخه اینقد دوست داشتنی هستید که دنبال دخملی یا پسملی بودن نی نی هاتونید😍😍😍 وای دوستتون د ...

برا منو از سونوی قلب میتونید بگید عکسشو بزنم.؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بفرست عزیزم

فرستادم خانومی واضحه یا عکس دیگه بدم؟

عزیزم شما برای کسانی که حدس زدین چند درصد درست درومد

من حدس نمیزنم میفرستم واسه اشناهام😂 اون واسه اکثریت به خصوص خودم درست گفت 

نزدیکمه

سام مامان همیشه برام بمون‌😍 مثه بابات بزرگ شوووو