2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت از روی سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 157 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 11 هفته و شش روز. واسه تو قطعی گفت؟ دختره؟ 

می‌دونی من عاشق ترشی بودم عاشق آلوچه ازهیچ غذایی بدم نمیومدهمه چی هم می‌خوردم یه خورده اوایل سیاه شدم یه خورده جوش زدم دماغم به کنون خودم بزرگ شده بود همه چی هم دوست داشتم عاشق سالاد شیرازی هم بودم دستامم نرم بودوخشک نبودصورتمم نرم بودمیگن پسردارااکثراموهای پاهاشون زیادمیشه برای من کم شده بود واست جوش شیرین هم اصلا شبیه دلسترکف نکردبیادبالا واست گل کلم هم بنفش شد

از نی نی سایت واسه همیشه می‌خوام برم تا حالا دل کسی رو نشکونده بودم واقعا حالم بهم میخوره از خودم که ناراحتت کردم اگه تونستی ببخش و حلال کن

خدانگهدار بازم معذرت و امیدوارم بتونی ببخشی منو 

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
از نی نی سایت واسه همیشه می‌خوام برم تا حالا دل کسی رو نشکونده بودم واقعا حالم بهم میخوره از خودم که ...

نه خواهرم این حرفو نزن منم تند رفتم.اما راستش خیلی دلم میگیره که بعضی ادما ترو خشکو با هم میسوزونن.تو جواب یکی از دوستان هم گفتم که خوبی و بدی ربطی به قومیت و لهجه نداره.واقعا بی انصافیه مایی که همه مسلمونیم اینجوری بینمون نفاق باشه.من خودم تو یه شهر فارس نشینم هم خوبی دیدم هم بدی.شاید بدیاش به مراتب بیشتر و سنگینتر چه لزومی داره بخام به فارس و کورد بودن ربطش بدم.من اینجا بهترین دوستایی دارم که سالهاست باهم رفت و امد داریم تو شادیامون خندیدیم تو عمامون گریه کردیم تو مشکلاتمون پشت هم بودیم متاسفم که اون از خدا بیخبرا باعث شدن اینجوری بدبین بشین.

شماهم حلال کن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ببخشید دکترت کیه سنندج؟

عزیزم خودم سنندج یام اما ازدواج که کردم اومدم کرمانشاه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند