سلام بچه ها لطفا کمکم کنین من الان هفته 32 بارداریم و مجبور شدم یه مقدار خرید انجام بدم حدودا 10 کیلو بار حمل کردم تا خونه و حدودا دو سه تا کوچه راه رفتم با این بارم. الان استرس دارم نکنه طوریم بشه؟ کسی تجربه ای نداره؟ الان مشکلی دردی چیزی ندارم یه مقدار عضلات زیر شکمم گرفته ولی چیز دیگه ای نیس ممکنه خطرناک باشه. بارداریم هم سیر طبیعی خودش رو داشته و خداروشکر مشکل خاصی نداشتم
ان شاللهه چیزی نیست اما اگه شدید شد حتما برو دکتر امشب
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی شدید بشه گرفتگی عضلاتم؟ الان دارم بستنی میخرم به چپ خوابیدم ببینم بچم تکون میخوره ولی تکون میخوره ...
من 19سالمه نمیدونم
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
اگه کیسه آبت پاره شد حتما برو بیمارستان کیسه آب وقتی پاره میشه انگار سه تنگ آب از رحمت میزنه بیرون
نه چیزی ازم نیومده الانم تندی دراز کشیدم دارم بستنی میخورم تا بچم تکون بخوره ولی این کیسه اب خیلی چیز وحشتناکیه من هی ترشح به خاطر عفونت دارم داغون میشم از دست ترشحاتم همش فک میکنم کیسه ابه فوبیایی شده برام
همون مخ نداری که چیزیو که نمیدونی نظر میدی خخخخ شعبون بی مخ دعا کن بچم طو ریش نشه اینو که بلدی؟ ...
ان شالله بزودی یه جیغ جیغو که شبا نمیزاره بخوابی به دنیا میاد
چی شدید بشه گرفتگی عضلاتم؟ الان دارم بستنی میخرم به چپ خوابیدم ببینم بچم تکون میخوره ولی تکون میخوره ...
بچه کاری نمیشه .مثل تمام افراد عادی کمر درد میگیره.خواهر من بچه پشت سر هم داشت.یکی تو شکمش بود ویکی همش تو بغلش.هیچکار نمیشد.تا روزی که زایمان کرد بچه اولش بهش چسبیده بود ماشالله تپل هم بود بچش.همش هم مهمونی بودن.نگران نباش .هیچکار نمیشه.
من خودم تو سی و چهار هفته پام پیچ خورد انچنان خوردم زمین.که تمام بدنم زخم شد.ولی بچم سالم بود.خدا بچه رو حفظ میکنه.نگران نباش چون عادت نداشتی رو عصلاتت فشار اومده.