2777
2789
عنوان

پیاده روی با بار سنگین در بارداری

263 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنین من الان هفته 32 بارداریم و مجبور شدم یه مقدار خرید انجام بدم حدودا 10 کیلو بار حمل کردم تا خونه و حدودا دو سه تا کوچه راه رفتم با این بارم. الان استرس دارم نکنه طوریم بشه؟ کسی تجربه ای نداره؟ الان مشکلی دردی چیزی ندارم یه مقدار عضلات زیر شکمم گرفته ولی چیز دیگه ای نیس ممکنه خطرناک باشه. بارداریم هم سیر طبیعی خودش رو داشته و خداروشکر مشکل خاصی نداشتم 

ان شاللهه چیزی نیست اما اگه شدید شد حتما برو دکتر امشب 

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

اگه کیسه آبت پاره شد حتما برو بیمارستان

کیسه آب وقتی پاره میشه انگار سه تنگ آب از رحمت میزنه بیرون

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صب رفتم كلي خريد كردم مثه حمالا همه رو خودم تنها اوردم خدارو شكر چيزيمم نيست الكي بد به دلت راه نده

حالا حامله اين دليل نميشه لنگمونو دراز كنيم تكون نخوريم كه

فهاليتايه عاديتو داشته باش

هر وقت اذيت شدي خودت متوجه ميشي و فقد زياده روي نكن

ان شاللهه چیزی نیست اما اگه شدید شد حتما برو دکتر امشب 

چی شدید بشه گرفتگی عضلاتم؟ الان دارم بستنی میخرم به چپ خوابیدم ببینم بچم تکون میخوره ولی تکون میخوره مشکلی نداره اما خب یکمی حس میکنم گرفتگی دارم

چی شدید بشه گرفتگی عضلاتم؟ الان دارم بستنی میخرم به چپ خوابیدم ببینم بچم تکون میخوره ولی تکون میخوره ...

من 19سالمه نمیدونم  

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
اگه کیسه آبت پاره شد حتما برو بیمارستان کیسه آب وقتی پاره میشه انگار سه تنگ آب از رحمت میزنه بیرون

نه چیزی ازم نیومده الانم تندی دراز کشیدم دارم بستنی میخورم تا بچم تکون بخوره ولی این کیسه اب خیلی چیز وحشتناکیه من هی ترشح به خاطر عفونت دارم داغون میشم از دست ترشحاتم همش فک میکنم کیسه ابه فوبیایی شده برام

من صب رفتم كلي خريد كردم مثه حمالا همه رو خودم تنها اوردم خدارو شكر چيزيمم نيست الكي بد به دلت راه ن ...

جدی؟ یعنی طوری نمیشه خدا کنه وگرنه من سکته میکنم چند کیلو چیز خریدی؟ من بچم داره تکون میخوره جز گرفتگی عضلات شکمم مشکل دیگه ندارم

همون مخ نداری که چیزیو که نمیدونی نظر میدی خخخخ شعبون بی مخ دعا کن بچم طو ریش نشه اینو که بلدی؟  ...

ان شالله بزودی یه جیغ جیغو که شبا نمیزاره بخوابی به دنیا میاد     

جدی؟ یعنی طوری نمیشه خدا کنه وگرنه من سکته میکنم چند کیلو چیز خریدی؟ من بچم داره تکون میخوره جز گرفت ...

بخدا كلي خريد كردم

اول رفتم تره بار لوبيا و نخود و ميوه و سيب زميني پياز و لوازم سالاد (خودت فك كن چقد ميشه وزنش)

بعدم رفتم فروشگاه كلي ام خريد خونه كردم

تازه رحمم كوچيكه گفتن احتمالا زايمانم زودرس هستش

نميتونم بشينم كه

هيشكي نيس كارامو كنه

تازه سركارم ميرم

چی شدید بشه گرفتگی عضلاتم؟ الان دارم بستنی میخرم به چپ خوابیدم ببینم بچم تکون میخوره ولی تکون میخوره ...

بچه کاری نمیشه .مثل تمام افراد عادی کمر درد میگیره.خواهر من بچه پشت سر هم داشت.یکی تو شکمش بود ویکی همش تو بغلش.هیچکار نمیشد.تا روزی که زایمان کرد بچه اولش بهش چسبیده بود ماشالله تپل هم بود بچش.همش هم مهمونی بودن.نگران نباش .هیچکار نمیشه.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            

من خودم تو سی و چهار هفته پام پیچ خورد انچنان خوردم زمین.که تمام بدنم زخم شد.ولی بچم سالم بود.خدا بچه رو حفظ میکنه.نگران نباش چون عادت نداشتی رو عصلاتت فشار اومده.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊