2777
2789
عنوان

دیگه اعصابم نمیکشه

224 بازدید | 11 پست

من طبقه ی بالای مادرشوهرم میشینم البته کلا دوطبقه هم مال ماست شوهرم قبل ازدواج سالها خرج خانوادشو میداده به همین خاطر همشون خیلی احساس راحتی باهاش دارن و از اونا باشه هرشب خونه ی ما پلاس باشن ولی راستش من یه چیزایی ازشون دیدم تقریبا رابطه مو باهاشون خیلی کم کردم ولی الان موضوع اینه که خونه ی منو باقهوه خونه اشتباهگرفتن هر موقع بخوان قلیون بکشن به شوهرم میگن شب جمع شیم  خونه ی شما یه قلیون بکشیم تو این ماه رمضون چند بار جمع شدن قلیون کشیدن امروز دوباره شوهرم اومده میگه فلانی گفته شب عیده بیایم خونه تون یه قلیون بکشیم منم اعصابم خورد شد گفتم فلانی میگفت بیاین یه بارم خونه من قلیون بکشین شوهرم میگه تو اخلاق نداری گفتم من کاری ندارم میخواین بیاین قلیون بکشین منو ببر خ ونه مامانم بعد مهمونی بده قلیون بکشین خسته شدم دیگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خونه براشون خالی نکن😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خداااااااااااااااااااااا....چرا خانواده ها انقد از بچه هاشون سوء استفاده میکنن....از زمین میباره به اسمون؟

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب

کنار مادرشوهر زندگی کردن همینه...

منم کنار مادرشوهرم زندگی میکنم هرچند قلیون ملیون درکار نیست ولی خب احساس راحتی نمیکنم وهر لحظه ممکنه مهمون ناخونده داشته باشم🤕😑

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

تقصیرخودت شل گردفتی ازاولش حالادارن سواستفاده میکنن...بازم دیرنشده یکم محکم جدی برخوردکن دووسه دفعه نزاری دیگه پلاس نمیشن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

از خونت نرو...خدایا منو ببخش...یه لحظه خواستم بگم اسم بگیرن دیگه نکشن....ولی خونتو اصلا خالی نکن....جایی که تو سختی کشیدی...زندگی اماده کردی بشه هتل اونا....سرسنگین باشی یکم باهاشون باز میان؟

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب