چیکار کنیم تو بارداری چاق نشیم ولی بچمون خوب وزن بگیره من سر پسرم 40 کیلو چاق شدم اگه کسی راه حلی داره بگه الان 7ماهمه 10 کیلو چاق شدم خیلی میترسم که مثل سری قبل بشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الان ۲۶ هفته م تا حالا وزنی اصافه نگردم خودم و حتی اوایل ۷ کیلو کم کردم و فقط یک دوکیلو اضافه کردم از اون هفت کیلو ولی شکمم خیلی جلو اومده و حس میکنم بچه م فقط رشد میکنه تغذیمم خوبه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
وای این بزرگترین دغدغه یمنه، الان اینقد خوش اندامم که همش دوس دارم انداممو به رخ بکشم و لباس تنگ بپچشم مخصوصا شلوار تنگ چون به شدت پاهام وپلیین تنه خوش تراشه، کااااااش حتی یک کیلو اضافه نکنم، من الان سه ماهه هستم، نمیدونم اضافه وزن از کی شروع میشه، من تازه دغدغه ی شکم هم دارم، دوس ندارم بعد زایمان بزرگ وایسه، که من دیگه بمیرمم از خونه بیرون نمیزنم بااینشکم
چاره نداره به نظرم من سر بارداری قبلم ۱۲ کیلو اضاف کردم همونم موند روم تو سه ماه با رژیم و ورزش کم کردم....الان هم تا الان که ۶ ماهمه ۷ کیلو اضاف کردم...هیچ برنامه ای ندارم براش چون میدونم نمیتونم کاریش کنم بعد زایمان رژیم و ورزش ..همین
کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
چه خوب منم شیش ماهم داره تموم میشه این هفته و میرم تو ۷ و ۷ کیلو کم کردم و ۲ کیلوشو هنوز اضافه کردم دوسدارم همینطوری بمونه و زیاد چاق نشم چون خودمم لاغر نیسنم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من هشت ماهه ام چهارکیلو اضاف کردم از بس غصه میخورم و بدبختی میکشم نگران نباش باز خوب میشی بعد زایمان
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم