2777
2789
عنوان

من توان بزرگ کردن بیش از یک بچه را ندارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست

منم تا وقتی پسرم کوچیک بود اینجوری فکر میکردم در صورتی که کاملا اشتباه بود شما اشتباه منو نکن من الان تو فکر دومی هستم که باردار شدم و نموند برام الانم فعلا باید یه مدت صبر کنم و دوباره اقدام کنم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

ولی بیار دوم یه باهم بزرگ میشن و بازی میکنن الان پسر من همش میگه خوش بحال فلانی که دوتان یا سه تان اونوقت من تنهام با کی بازی کنم خیلی دلم براش می سازه گناه دارن بچه ها اصلا تک خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونم ۲۸ تا پله داره.  چطور هم باردار باشم ، هم اولی رو بغل کنم و از پله ها برم و بیام. نمیشه ک ...

بذاز اولیت یه کم مستقلتر بشه خودت روحیت خوب بشه دومی رو بیار من بچه هام سه سال ونیم فاصله دارن به نظرم خوبه فاصلشون

من نمیدونم منطق بازی کردن با خواهر برادر درسته؟واقعا نمیدونم

این بچه ها این انسان ها که ماها در عرض 9 ماه سه سوت درست میکنیم

آینده نمیخوان زندگی و خونه شغل ازدواج نمیخوان؟

فقط بازی کنن باهم و برای بازی باهم به دنیا بیان

الان یه پسر جوون تو شهرستان دست کم 1 میلیارد میخواد مه عروسی جزیی بگیره و یه آپارتمان 60 متری بخره و یه پراید زیر پاش باشه

دیگه درامد و خرج زن و زندگی از کجا بیاد خدا میدونه

1 میلیار د واسه استارت زندگی فقیرانه در شهرستان فقط 

اونم اگه پدرش داشته باشه

دختر باشه جهاز و دانشگاه و کلاس و آرایشگاه و لباس نمیخواد که پسرم بالاخره میخوادش 

کلا بچه خرج داره

یه زمانی مردم تحصیلات داشتن به امید کار

من خودم از یر صفر با کار و درامد خودمو رسوندم و ازدواج خوبی کردم

آیا بچه هامونم کار خواهند داشت؟حداقل همینقدر؟

منم 33 سالمه، یه پسر پنج ساله دارم،منم تک فرزندی رو اصلا دوست نداشتم.و.ندارم، دوست داشتم اختلاف سنیش ...

انشاالله که باردار بشی و بارداری سالم داشته باشی بدا منم دعا کن منم یه سقط داشتم و الان دارم میرم ببینم مشکلم چی بود سنمم یکم بالاست میترسم 

انشاالله که باردار بشی و بارداری سالم داشته باشی بدا منم دعا کن منم یه سقط داشتم و الان دارم میرم بب ...

انشالله که به زودی خدا فرزند سالمی بهتون عنایت کنه، اللهم صلی علی محمد وال محمد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
من نمیگم بیار یا نیار میگم یه بچه مخصوصا یه دختر با یه پدر مادر خوب خیلی میتونه خوشبخت باشه خودشون ...

راستشو بخوام بگم خودم تا ۱۵ سال تک فرزند بودم

و بسیار احساس خوشبختی هم می کردم

و کاملا درک می کردم که بچه های دیگه که چند فرزندن چقدر باید همه چیز خونشون را با هم قسمت کنن. ولی تو خونه ما همه چی مال خودم بود

بعدش چی شد بچه جدید اومد؟ احساس خوشبختی کردی یا اگرم نبود چی عوض میشد؟

بله 

یکی دیگه اومد

خیلی هم دوسش داشتم و دارم

اون جدا بزرگ شد . منم جدا

اگه نبود ، نمی دونم 

الان دلم خوشه که مامان بابام با رفتن من خیلی تنها نشدن. سرشون گرم درس و مدرسه ی اونه

از طرفی دلم خوشه که اخلاق و درس خوندنش بهتر از منه. ازش راضی ان. البته به رو نمیارن

از طرفی دیگه دلم خوشه که عرضه دار تر از منه. فردا روزی به درد پدر مادرم می خوره

چی بگم☺

با هم حرفم می زنیم غیبت پدر مادرمونم می کنیم😁

اگه نبود فکر میکنی زندگیت چقدر فرق میکرد

میدونی دختر منم ۱۵ سالشه و تکه

من راضیم خیلی گاهی از دید اون نگا میکنم مضطرب میشم