2777
2789
عنوان

چرا پسرا هم نمی‌تونن ازدواج کنن؟

1778 بازدید | 69 پست

تو همین سایت دیدم دخترا می‌گن: خواستگار نیست، سنم رفته بالا و مجردم و... حالا کاری ندارم که متاهلی هم آش دهن سوزی نیست.

اون وقت تو اطرافیان پسرا هم همینجوری‌ان!

الان داداش دوستم شرایطش نسبتا اوکی‌ایه‌. یعنی شغل با ثبات، ماشین، توانایی رهن خونه معقول، عروسی گرفتن، طلا هم وقتی ۴۰۰ تومن بوده خریده گذاشته کنار، اخلاق خوب، خونواده عالی، متولد ۶۲، هنوز مجرده. هم خودش هم مادر و خواهرش دنبال کیس مناسبن. دیگه کشتن ما رو انقدر بهمون گفتن کسی رو معرفی کنید. به خونواده شوهر من گیر دادن هی می‌گن از فامیلای شوهرت کسی رو معرفی کن چون فرهنگاشون به هم می‌خوره. مام اصلا دختر مجرد نداریم. حتی دنبال آنچنانی خوشگل یا خیلی خاص هم نیستن. فقط معیارشون اینه که سنش زیر متولد ۶۵ و بالای متولد ۷۰ باشه. خونواده هم معقول باشن. اما اصلا نیست. هر روز زنگ می‌زنن به ما و می‌گن کسی رو پیدا نکردی؟

خب چرا اینجوریه؟ پس این همه مجرد نالان از کجا اومدن؟

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت پسند شدن هم پسرا هم دخترا 

نه بابا این بنده خدا سخت پسندم نیست. یه دختر خیلی معمولی پسندیدن نشون گذاشتن بعد فهمیدن دختره قبلا ازدواج کرده بوده، خونه شوهر رفته بوده و بهشون نگفته بودن!

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

پسرعمه های من پیر شدن همشون مجردن😐

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

از نظر پسرا کیس مناسب یعنی دختری که طلا و عروسی و خونه ماشین نخواد

از نظر دخترها هم کیس مناسب یعنی پسری که همه اینارو بریزه به پاش

و اینجوریه که شصت شصت 👍😒👍😒میشن و قضیه کنسل میشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اینا ک میگن خب خاستگار دارن اما معیاراشون حتما بهم نخورده یا تو دل هم نرفتن

برا این طفلک انگار قحطی دختر اومده 😄