2777
2789
عنوان

حرف دلـــم💔

471 بازدید | 32 پست

فقط میتونم بگم برین خدا رو هزاررررررمرتبه شکر کنین که مشکل پوستی و ظاهری نه چندانی ندارین و بیشتریاتون دغدغتون جوش و لک یا کک و مکه!

اما من چی؟

من حدود 11 سال هس که مبتلا به یک بیماری پوستی هستم که هم منشاء درونی داره هم خارجی،روحو روانمو بهم ریخته،که درمان قطعی در ایران براش نیومده وشما فک کنین این اتفاق برای یه دختر 19 یا 20 ساله بیوفته و روحو روانشو خشه دار کنه،مهم ترین سرمایه ی یه دختر که زیبایبشه رو از دست بده،و اعتماد به نفسش به صفررررر برسه،هر روز از خونه که میاد بیرون یه عالمه آرایش کنه تا مبادا مردم بهش زل بزننو مورد قضاوت قرارش بدن که اونم با یه لیوان آب یه بچه یا مریضی پاک بشه و فرداش روز از نو روزی از نو،کسی یا چه عرض کنم نزدیک ترین افرادم یه لیوان آب از دستش نگیرن که مبادا مبتلا بشن یا واگیر دار باشه،هر روز توسط آشنا و فامیل و غریبه و حتی خانواده مورد تمسخر و خنده واقع بشه!بهترین رشته تو کنکور اونم تو سال اول قبول بشه ولی به خاطر تمسخر دیگران دانشگاه نره و عین یه مجسمه بشینه خونه و همش به خودش بگه"چرا من؟؟واقعا چرا من.؟؟"گاهی وقتا نا شکریم میگیره و تو حال خودم نیسم ولی باز میگم گور بابای دنیاا و هزار دغدغه ی دیگه.....

""دوستان قدر سلامتتیتون ،قدر زیباییتونو بدونین،یه روزی میاینو میبینین نداریشونو تازه میفهمین چه نعمت بزرگیو داشتینو از دستش دادین.!!!""

من زیباییو هیچ وقت تجربو نکردم و حتی بخوام تجربه کنمو درمان های موجود رو انجام بدم باید ریسک سرطان پوست رو بپذیرم

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

اولا بیماریت چیه

دوما چ ربطی به دانشگاه نرفتن داره برو دانشگاه!!!!

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهههههههی

انشالله به حق این ساعات عزیز شفای کامل بگیری و بشی همونی که میخوای❤️😊

البته زیبایی زودگذره و برای هیچکس وفا نمیکنه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

چه جمله قشنگی گفتی

گور بابای دنیا و هزاران دغدغه دیگه👌

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

الهی...ان شاالله زود زود خوب بشی...

منم یکی رو تو دانشگاه میشناختم صورتش سوخته بود اما درسش خیلی خوب بود خیلی هم با اعتماد به نفس و دوستای زیادی هم داشت..کم کم برا همه عادی شده بود..

اون شرایطش خیلی بدتر از شما بود..نصف بینی شو نداشت ..

اون گزینه ی تمسخر رو من کاملا درک میکنم

منم قبلا به خاطر بیماریم کلی مسخره میشدم

الان خوب شدم ولی آثار اون تمسخرات چیزی جز استرس همیشگی برای من نداشت که من منزوی شدم الان

برات آرزوی سلامتی دارم عزیزم

یکی دیگ تو همین سایت بود میگف صورتم سوخته و هیچ جا نمیرم از بس نگاه های مردم بده و اعتماد بنفس نداشت.

نمیدونم چی بگم واقعا فقط از خدا میخوام ب قلب و ذهنت ارامش بده...

محکوم 
اولا بیماریت چیه دوما چ ربطی به دانشگاه نرفتن داره برو دانشگاه!!!!

میدونم برای کسی که مشکل نداشته باشه چیز غیر منطقی ای به نظر میرسه:))))

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤