2777
2789

مگه چند وقتشه؟ واسه چی عذاب وجدان تا همیشه که نمیتونه شیر بخوره

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری گرفتی؟

چسب زدم گفتم اوف شده اونم قبول کرد درطول روز یجوری کناراومد اما الان همش میگه شیر شیر توخواب اونم باگریه خیلی سعی کردم کم کم بگیرم ولی نشد که نشد

عزیززم بنظرم یواش یواش ازش بگیر. یه دفه نگیر. اول مثلا روزا رو ازش بگیر شبا بده...بعد شبا هم بگیر

کلا روزا کمترمیخوره شبا چند دفعه بیدارمیشه واسه شیر سختش همین شیرشبه

۲۱ماهس مبگم شاید زوده

عزیزم مامان من همیشه میگه از قدیم گفتن دختر 26ماه پسر 22ماه باید شیر بخوره ولی نگران نباش اگه بیش از این مدت شیر بدی در حق بچه ظلم کردی نه الان که همه چی میتونه بخوره خدا رو شکر

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

من دقیقا دو روز بعد از،دوسالگیش گرفتم ازش الان ۱۹ روزه فکرشم نمیکردم انقد راحت بتونم بگیرم چون دخترم  فقط و فقط با شیر میخوابید شبا تا صبح هم بهم وصل بود من یه روز صب ک بیدار شد دیگه بهش ندادم یه کم پودر کاکائو زدم روش خورد دید تلخه گریه کرد گفت دهنمو بشور تا شب بهش ندادم موقع خواب مثه همیشه اومد ک شیر بخوره باز کاکائو زدم نخورد هی بغلش کردم هی چرخوندمش نخوابید دراز کشیدیم کنار هم انقد باهاش حرف زدم و شعر خوندم ک خسته شد خوابید تا ۴شب تو خواب بهش دادم بعدش دیگه شبا یه لیوان آب میزاشتم بالا سرش بیدار میشد بهش آب میدادم میخوابید الان دیگه بهش میگم بیا می می بخور میگه اییی پی پی داره 😂 فقط صبر و حوصله میخواد 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤