این سوال مخصوصا از خانومای متاهله. چجوری زندگی میکنین که بعد از دعواها از حرفای طرف کینه به دل نمیگیرین؟؟ چجوری ادامه میدین؟ واقعا از ته دل یادتون میره چه چیزایی شنیدین یا نه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ن ارته دل نمیره یادم ولی باجاریم اره نتونسم تحمل کردم ولی نشد ومنم جداشدم ازش مادرشوهرمم خیل حرفا زد فحش چرت و پرت ک ادم خجالت میکشه یفهمه با خارشوهرم جاری بزرگم ۴تاشون خوردم کردن من ولی کاریشد ندلرم محبت مسکنم ولی از ته دل نیس
نسبت به خانوادش این حالتم بیشتره.دربارش چیزی نمیگم.سپردم به خدا.اما وقتی دورویی هاشونو میبینم بیشتر حالم بد میشه.یه مدته دوباره پاکسازی میکنم حالم خیلی بهتره.اگه فک نکنم بهشون برام راحت تره.خب بنظرم طبیعیه که ادم نتونه حرفها و رفتارهای زشت رو فراموش نکنه به راحتی!
چیز بدی نشنیدم ک بخواد بهم فشار بیاره ک کینه ب دل بگیرم ... حرمت هارو نگه دارید عزیزم حتی بهم کوچکت ...
سوال اینجاس که اگه حرمت شکسته شد چی؟ اونایی که متاهلن که نمیتونن با کوچیکترین چیزی جدا شن. باید بمونن مگر اینکه خیلی حاد باشه قضیه. چجوری اخه فراموش میکنن حرفایی که بهشون زده شده و غرورشونو شکسته
ن ارته دل نمیره یادم ولی باجاریم اره نتونسم تحمل کردم ولی نشد ومنم جداشدم ازش مادرشوهرمم خیل حرفا زد ...
جاری و خانواده شوهر ادمایی نیستن که واجب باشه حتما تو زندگیت باشن و یا عشقی بهشون داشته باشی. میتونی کینه به دل بگیری و رفت و امدتو کم کنی. ولی خوده شوهر چی؟ اون همسرته قراره باهاش زندگی کنی و دوسش داشته باشی
چرا.ولی همشو تقاصش سر اطرافیان نزدیکش دراومد!خب دوسش دارم دلمم شکست ولی خب بعضی وقتا گذشت بهتره.اما همه رو سپردم به خدا.خدا خودش هرچی جواب بده راضیم ولی بهتره تلافی باشه😂😂😂😂