2777
2789
عنوان

شما هم کینه به دل میگیرید؟

174 بازدید | 23 پست

این سوال مخصوصا از خانومای متاهله. چجوری زندگی میکنین که بعد از دعواها از حرفای طرف کینه به دل نمیگیرین؟؟ چجوری ادامه میدین؟ واقعا از ته دل یادتون میره چه چیزایی شنیدین یا نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز بدی نشنیدم ک بخواد بهم فشار بیاره ک کینه ب دل بگیرم ...

حرمت هارو نگه دارید عزیزم حتی بهم کوچکترین بی احترامی حتی کلمه بیشعور رو استفاده نکنید ...

اگر بحثی هست تا عصبی هستید چیزی نگید آروم ک شدید حرف بزنید 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

ن ارته دل نمیره یادم ولی باجاریم اره نتونسم تحمل کردم ولی نشد ومنم جداشدم ازش مادرشوهرمم خیل حرفا زد فحش چرت و پرت ک ادم خجالت میکشه یفهمه با خارشوهرم جاری بزرگم ۴تاشون خوردم کردن من ولی کاریشد ندلرم محبت مسکنم ولی از ته دل نیس 

سردار دلها

من سعی میکنم دلخوریام رو بهش بگم تا برام عقده نشه تا تو یه دعوا بخوام همه جی رو باهم قاطی کنم... سعی هم میکنم فراموش کنم

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

نسبت به خانوادش این حالتم بیشتره.دربارش چیزی نمیگم.سپردم به خدا.اما وقتی دورویی هاشونو میبینم بیشتر حالم بد میشه.یه مدته دوباره پاکسازی میکنم حالم خیلی بهتره.اگه فک نکنم بهشون برام راحت تره.خب بنظرم طبیعیه که ادم نتونه حرفها و رفتارهای زشت رو فراموش نکنه به راحتی!

من همین یه دونه ام!
چیز بدی نشنیدم ک بخواد بهم فشار بیاره ک کینه ب دل بگیرم ... حرمت هارو نگه دارید عزیزم حتی بهم کوچکت ...

سوال اینجاس که اگه حرمت شکسته شد چی؟ اونایی که متاهلن که نمیتونن با کوچیکترین چیزی جدا شن. باید بمونن مگر اینکه خیلی حاد باشه قضیه. چجوری اخه فراموش میکنن حرفایی که بهشون زده شده و غرورشونو شکسته

نسبت به خانوادش این حالتم بیشتره.دربارش چیزی نمیگم.سپردم به خدا.اما وقتی دورویی هاشونو میبینم بیشتر ...

از خودش چی؟ خودش تا حالا حرفی نزده که خیلی بشکنی؟ 

ینی چی

قدیمیه میگه ازته دل دوسداری ولی مث چشمت ک توش خار نره مواظبت میکنی ازش حتی اگه ناراحت بشه مواظبشی

ولی من خودم میگن در ظاهر مشخصه دوسش داری ولی ازته دل ازش متنفری نمسدونم متوجه شدی یا نه

سردار دلها
ن ارته دل نمیره یادم ولی باجاریم اره نتونسم تحمل کردم ولی نشد ومنم جداشدم ازش مادرشوهرمم خیل حرفا زد ...

جاری و خانواده شوهر ادمایی نیستن که واجب باشه حتما تو زندگیت باشن و یا عشقی بهشون داشته باشی. میتونی کینه به دل بگیری و رفت و امدتو کم کنی. ولی خوده شوهر چی؟ اون همسرته قراره باهاش زندگی کنی و دوسش داشته باشی

از خودش چی؟ خودش تا حالا حرفی نزده که خیلی بشکنی؟ 

چرا.ولی همشو تقاصش سر اطرافیان نزدیکش دراومد!خب دوسش دارم دلمم شکست ولی خب بعضی وقتا گذشت بهتره.اما همه رو سپردم به خدا.خدا خودش هرچی جواب بده راضیم ولی بهتره تلافی باشه😂😂😂😂

من همین یه دونه ام!
خدا دل های زنان رو مهربان آفرید که خطاهای شوهراشون رو ببخشن😥😥😥

برا من خیلی سخته حرفایی که میشنوم یادم بره😔

موندم چجوری ادما این همه سال با هم زندگی میکنن با هزارتا دعوا ولی مث قبل هستن

یعنی هیچوقت نشده تو دعواهاشون به هم چیزی گفته باشن که بد باشه؟