2777
2789

الان شما اینجوری شدین؟

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریود نشدم آمپول زدم۱۲ روزه

قبل از آمپول آز بارداری دادی؟؟؟اگه دادی چند روز از موعدت گذشته بود؟

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

والا من شنیدم پروژسترون بچه سفت میکنه 

نمیدونم چقدر درسته

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

منظورتون چیه دقیقا؟

بارداری؟

اگر باردار باشی مشکلی برات بوجود نمیاره پروژسترون

اگر باردار نباشی پریود میشی فک کنم از۳روز  تا دوهفته هم طول بکشه جای نگرانی نیس

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من بعد از ۱۳ روز شدم ولی دوباره بعد از دو روز و نصفی قطع شده در صورتی که من ده روز ه پریودام بود مون ...

نگران نباش احتمالا هورمونات بهم ریخته ک هم پریود نشدین هم بعد امپول ،حجم و روزاش اینقدر کم شده البته محض اطمینان ی بی بی چک هم بزنی بد نیس😅

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
تست کردم ندادم خیلی گذشته دوماه

خب آمپول زدی احتمالا جواب آزت مثبت بشه چون سطح پروژسترونت بالاست الان،،چند روز دیگه اگه بازم نشدی برو یه آز بده..البته آمپول پروژسترون گاهی وقتا تا دوهفته هم اثر نداره

نگران نباش احتمالا هورمونات بهم ریخته ک هم پریود نشدین هم بعد امپول ،حجم و روزاش اینقدر کم شده البته ...

اخه میدونی همش نوک سینه هام بزرگ‌میشن ودرد هم‌میگیرن   

از بی بی چک منفی خیته شدم 😔😔😔