2777
2789
عنوان

شب وروز کارم گریه اس دیگه خسته شدم

592 بازدید | 43 پست

دیگه خسته شدن بخدا

نمیدونم باید چیکار کنم

بیماری استرسی و عصبی دارم

تو خونه همش درحال دعوام

با داداشم دعوا میکنم کتکش میزنم البته اونم واینمیسته نگام کنه اونم میزنه سر چیزای خیلی کوچیک باهم دعوامون میشه خواهر بزرگم رشته تجربی میخونه برای پزشکی همش منو مسخره میکنه و من حتی روی میز نمیتونم وسایلم رو بزارم اگه بزارم میاد دعوا میکنه حتی وقتی میزارم جلو کمدم از قصد پاشو میزاره روی نقاشیام و کتابام و خرابشون میکنه و میگه زیر خونه نزار وسایلامو از روی میز پرت میکنه زمین و وقتی هم برشون میدارم میزارم جلوی کمدن هلم میده و هرچی از دهنش درمیاد بارم میکنه منم گفتم اگه تلافی نکنم ...(اسمم) نیستم دیروز هم بحثمون شد گفت زودباش تلافی کن ببینم میخوای چیکار کنی خواهر کوچیکم و برادرم از من میترسن و حتی وقتی میخوام بغلشون کنم میترسن ازم خواهر بزرگم حرف بهشون یاد میده که بهم بگن و بغلم نیان مادر پدرمم هیچی بهش نمیگه الان من تحت درمانم برای بیماریم ولی هیچ کسی درکم نمیکنه دیگه خسته شدم بخدا گوشه گیر و اروم شدم قبلا یه دختر خیلی شیطون بودم که تو مهمونیا یه لحظه هم نمیشستم اما الان...😭😭

شرمنده که طولانی شد😭😭

میخوام برای تلافی کار خواهرم تمام مخاطبین گوشیش رو پاک کنم

وای چه کار شاخی

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دهنشو آسفالت کن

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

داخه مگه مردی که نمیتونی حالشو جابیاری بزن اسفالتش کن 

سوزن بزار زیر صندلیش 

تو شامپوش تخم مرغ بریز 

تو لیوان نوشابش نمک و فلفل فریز 

موهاشو ت خاب قیجی کن 

لباساسو قیچی کن 

بعد دیگ..یادم بیاد میگم باز

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(: