2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم از اینکه پیام نور رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 73 پست
نرو سرکلاسا فقط امتحان بده نمونه سوالای پیام نورم که تو همه کانالا پخشه

اخه بعضی استادا حضور در کلاس براشون مهم

منم بعد کلی خونه نشینی و حال بد گفتم برم محیط بیرون 

دوست پیدا کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه هم یه همچین تاپیکی دیدم فکر کنم شما بودی. راستش خیلی به حرف بقیه گوش میدی. مثلا میگن این ...

من بودم عزیزم متاسفانع همه انگار دارن میترسن 

فک میکردم فق خودمم ک اینجوز نگران میشم نگ خیلیا دیگ مث منن

😭😭😭😭😭بااین حرفاتون ادم ناامید میشع تروخدا تاپیکامو نگا کن چن تا زدم ینی کم میارم

نهههههه نا امید نشووووو 

من خودم انتخابم همین بود 

ولی از ترم اول کلی اتفاق شخصی بد برام افتاد این بود که خسته ام کرد وگرنه اگه تو طول ترم بخونی نمره بالام میگیری من هر وقت تو طول ترم خوندم اون درس بالای ۱۸ شدم هر وقت نمونه ۱۰ یا ۱۲😑

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

امتحانارو؟ حضوری چجوری؟من همه خودم میخونم خودم امتحان میدم خیلی خسته کننده است کل کتاب باید بخونی ال ...

نه میانترم هارو ک انلاینه استادیار میده نمره کامل ،پایانی هم دیگه اینجوری نمیخاد زیاد بخونی

ولی نگو من ارشدو میخواستم بیام پیام نور

نمیدونم من خیلی دودل شدم

شاید چون میبینم همه دوستام‌با 2 تومن شهربه بیشتر از ازاد ی استان بزرگ رفتن و چقدر بهشون خوش میگذره

منم نذاشتن

خودمم قانع میکردم بمونم در کنارش خیاطی امم انجام بدم😭🥲

من بودم عزیزم متاسفانع همه انگار دارن میترسن فک میکردم فق خودمم ک اینجوز نگران میشم نگ خیلیا دیگ مث ...

اها تو بودی؟ببین عزیزم کلا پیام نور همینه همه میدونن و با وجود اینکه میدونن انتخابش میکنن چون به شرایطشون میخوره. اگه نمیتونی دوباره کنکور بدی سعی کن لذت ببری از دوران دانشجوییت و خودت بخونی و تلاش کنی و بری اینور اونور کاراموزی تا یاد بگیری

انصراف نده بشین کنکورم بخون ،اگر قبول شدی دولتی که فبها المراد انصراف بده برو دولتی ،اگر نشدی هم چیز ...

اونطوری وقت نمیکنم اگر کلاس هارو برم

از سمتی خانوادم میگن خیاطی باز کن و..

نه میانترم هارو ک انلاینه استادیار میده نمره کامل ،پایانی هم دیگه اینجوری نمیخاد زیاد بخونی

میانترما من همیشه هشت خودم میگیرم مشکلی نیست ولی پایان ترم من برم نمره خیلی مهمه هر وقت در حد نمونه خوندم ۱۰ یا ۱۲ میگیرم ولی کتاب میخونم بالای ۱۸ واسه همین یکم رو مخمه چون دیگه از نمونه نمیاد

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

یه بار دیگه هم یه همچین تاپیکی دیدم فکر کنم شما بودی. راستش خیلی به حرف بقیه گوش میدی. مثلا میگن این ...

ن من نبودم 

ولی من دلم میخواست برم توی محیط جدید و دوست پیدا کنم

شاید چون دوستامو میبینم اونا رفتن ازاد س استان دیگ و خیلی بهتره