2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بامون بیاد مسافرت!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 81 پست
مقابل درک این مادرشوهرا واقعا موندنم باز نداشته باشن ی چیزی

خدا نکنه من یه چیزی بخرم مث آونا که صد ساله هیچی ندارن میگه انقد خوشم میاد منم . داره با زبون بی زبونی میگه یعنی برام بخرین .والا منم بعدش میگن نه اصلا به درد نخورد 😂 بخدا کفش منو پاش کرد گفت چه راحته سایز پامونم یکیه.  منم گفتم از این ارزون 20 تومنیاس اصلا به درد نمیخوره من برای سرکوچه فقط استفاده میکنم 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتت درسته عزیزم دمت گرم

ما هم کلا کمکشون میکنیم تو مخارج . در جواب حرف اون دوستمون ک گفت مادرشوهرمو میبرم چون خرج می‌کنه گفتم . موضوع خرج کردن نیست . موضوع زبونشه . نیش داره

خو تو خوبه برات حساب می‌کنه . مادر شوهر من میگه پسرمه باید برام خرج کنه

شوهرت نباید بیارش ..... مسافرت با مادرشوهر خوش نمیگذره هرچی هم شوهرت خرید برات فردا هی تو گوشش میخونه اینو نخر اونو نخر ..

کلا مادرشوهر دیگه مادر خود ادم نیست که خوشحال بشه داماد داره خرج میکنه برا دخترم 

بعضی مادرشوهرا میان پسرشون با دامادشون مقایسه میکنن مثلا پسر برا عروس خوب حرج میکنه ولی داماد برا دختر خودش خوب خرج نمزکنه بیشتر حسادت میکنه یا با جونیها خدش مقایسه میکنه میگه نگاه پسرم برا این چحور خرج میکنه برا من شوهرم از اینکارها نکرد 

یا میگه نگاه پسرم رفته سرکار همش پولاش خرج دختر میکنه یبار برا من که مادرشم از اینکارها نکرده تو زندگیش همینجور هی حسادت زنانه میکنه 

بنطر من بشین منطقی باشوهرت صحبت کن بگو مامانت جون بوده خودش با شوهرش کلی گشته حالا نوبت منو و تو باهم بگردیم من دوست دارم تو مسافرت دیگه فقط خودم و خودت باشیم نه کسی همراهمون باشه می خوام اونجا حداقل راحت کنارت باشم راحت حرف بزنم راحت تر لباس بپوشم تو هتل اینحور من راحت نیستم بهم خوش نمیگذره نریم بهتر تا بریم چون من فکر میکردم مسافرت رفتن یعنی خودم و خودت که خاطرات دوتایی بسازیم ولی تصور من از رفتن مسافرت اشتباه بود ....منطقی بشین با شوهرت حرف بزن والا تا آخر عمرت باید مسلفرت دسته جمعی بری یبار رفتی میشه وظیفه همیشه

مادر شوهر من نمیگه منو ببرید عوضش طوری رفتار میکنن که همسرم مسافرت که هیچ سره خیابونم بدونه اونا نمیره منو نبره مهم نیس مهم اونان😑😑😑

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
ببین کرونا هست وجود داره ولی مص آنفولانزاست،، بزرگش کردن،، آنفولانزا هم بیمارهایی زمینه یو میکشه،، د ...

شما موافقین بره سفر؟ بحث صرفا اینه خودشون و دیگران به خطر نیفتن 

من ۱۰نفر از بستگان مادریم مبتلا شدن وفوت کردن

ما رعایت میکنیم نه فقط برای خودمون برای همشهری هامون و قطع این زنجیره 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
شما موافقین بره سفر؟ بحث صرفا اینه خودشون و دیگران به خطر نیفتن  من ۱۰نفر از بستگان مادریم مبت ...

سفر اگه احتیاج شدید روحی داره جایی شلوغی نره اره بره 

بیماری زمینه ای داشتن یا خیلی پیر بودن حتما که فوت شدن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍