2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بامون بیاد مسافرت!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 81 پست
اگه مامان خودت باهاتون  بیاد ناراحت میشی؟؟؟؟

عزیزم واقعا مادر مون با مادر شوهر قابل قیاس هست ؟؟؟ 

بخدا من به مامانم تعارف کنم نمیاد میگه راحت باشین 2 تایی خوش باشین . 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بیاد چه اشکالی داره

من بودم میتونستم کاری کنم که بهم خوش بگذره..فکر کن مادر خودته 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

اسی جون خودت نرو مسافرت. من از اول کرونا تو خونه بودم تا الان. یکی دو بار رفتم بیرون، دیشب تب کرده بودم و سرفه میکردم کلی فحش دادم به خودم که چرا همین دوبارم از خونه رفتم بیرون!! بیشتر ناراحت اعضای خانوادم بودم که نکنه کرونا گرفتم، اونا رو هم آلوده کردم

آقا اگر واکسن کرونا ساخته شده یا کرونا تموم شده به ما هم بگین 😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
😂😂اون دیگه درک و کمالات خودش رو می‌رسونه با بعضیا نمیشه کل کل کرد فقط باید شناخت 😥 والا من دی ...

ببین کرونا هست وجود داره ولی مص آنفولانزاست،، بزرگش کردن،، آنفولانزا هم بیمارهایی زمینه یو میکشه،، دختر خاله م پرستاره گفت 7 نفر فوت شدن،، ولی سرطان داشتن،، یا دیالیزی، ووووو

من ودخترام کرونا گرفتیم خدایی دردناک وزجر آور بود برامون ولی خوب شدیم من یک ماه تو جونم بود،، دختر9 سالش دوهفته، دختر کوچیکم سه سالشه سه چهار روز درگیرش کرد وخفیف بود،، خواهرزاده ام پرستاره اونم گرفت،، مادرمم خدایی تا لب مرگ رفت وگوارششو درگیر کرد،، خب ببین کرونا همش هست گفتن پایبز اوج میگیره قرار نیست زندگی نکنیم دیگه ولی رعایت کنیم.... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍