2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 35 پست
ولی من فقط با قسمت بیشعوریش کار دارم چون قورت میدم کسی که بخواد تو زندگیم نظر بده رو

اسی کلا بی اعصابی ها 

سگ میشه !

قورت میدم!😕😕😕

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما یه بار تو سایت گفتیم افطار دعوتیم، همه به ما توپیدن که بخاطر شماهاست که کرونا نمیره! اینجا چه روشنفکرن همه. کاش اینجا میگفتم  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
ولی خانوادم 😔 خودم بگیرم و بمیرم هم فدا سرم خانوادم گناه دارن

خو بعد سفر دو هفته نرو . خودتو قرنطینه کن . دوست من رفت اموات کرونایی غسل داد نگرفت ناقل هم نشد حتی . رعایت کن ولی غول نساز ازش

هیچ  
😄😄😄 هر کی از جمعه به بعد بره جایی اوکیه ولی قبلش نه😉

بابا همه ی دنیا میگن کرونا شیرین تا دوسال دیگه با صعود و فرود هست.خودتون و با زندگی در کرونا وفق بدین و رعایت بهداشت و فاصله سبک زندگیتون بشه.اما در مورد سفر، بنظرم باز بیشتر صبر میکرد شوهرت بهتر بود.حالا که شده.بی خیال حرف مردم.مواظب خودتون باشین

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
بابا همه ی دنیا میگن کرونا شیرین تا دوسال دیگه با صعود و فرود هست.خودتون و با زندگی در کرونا وفق بدی ...

من ده سالم باشه واسه عزیزام رعایت میکنم

ولی شوهرم تا الان خیلی رعایت کرده

دیگه تحمل نداره

مجبورم برم

دعا کنین به خیر بگذره😔

چرا شوهر ها اینطورین؟ به خدا مجرد بودیم راحت بودیم

اتفاقا من خوشم میاد خودمم حوصلم سر رفته دوس دارم برم مسافرت تازه از خدامم هس غذا از بیرون بگیره😂

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم