2777
2789
من انتظاری ندارم فقط میخوام بهم زنگ بزنه خونم بیادبرم خونش بغلم کنه ازم توقع درحدوسعم داشته باشه ..

خب همینام انتظاراتیه که برآورده نمیشن.

باورت نمیشه ، مادر شوهر و پدرشوهر من، هر روز زنگ میزدن و دختراشون رو دعوت میکردن خونه شون که بیا دلمون تنگ شده و از این حرفها، بعد شوهر من که میرفت بهشون سر بزنه توی روش بهش میگفتن ما تو رو سال تا سال هم نبینیم برامون مهم نیست همین قدر که بدونیم زنده ای کافیه ولی طاقت یه روز ندیدن بقیه رو نداریم!!!!!!!!!!

یا وقتی شوهرم کیلو کیلو خاروبار و گوشت و برنج میخرید میبرد براشون همچین ناز میکردن که لازم نیست بخری و احتیاج نداریم و ... بعد خواهر شوهرم یه کاسه خورش نذری ( اونم نه که خودش بپزه، دیگرون میاوردن و نمیخواست و اینو دقیقا بهشون میگفت) میاورد براشون تا دو سه ماه میگفتن خداخیر بده فلانی رو واسمون فلان روز غذا آورد!!!!!!!

شاید از نظر خود پدر و مادر این رفتارها کوچیک و ناچیز باشن ولی واقعا مصداق تبعیض بین بچه هاست و اونا رو ناراحت میکنه. اونقدر که شوهرم بعد از ۳۵سال، بهشون گفت خسته شم از بس بهتون محبت کردم و محبت ندیدم. از اینکه این همه سال بی توجهی کردید و منو ندید خسته شدم. از این به بعذ فکر میکنم بچه پرورشگاهیم و هیچ کسی رو ندارم شما هم فکر کنید پسری نداشتید.

نه سراغتونو میگیرم نه کاری دیگه به کارتون دارم.

فکر میکنی واکنش پدر و مادرش چی بود؟ گفتن باشه!!!! حتی مادرش حاضر نشد ازش بپرسه چرا از چی ناراحتی!!!!!!

خب چه میشه کرد بعضی از پدر و مادرها هم اینجورین

وزن فعلی:۵۸کیلو، وزن هدف: ۵۰ کیلو شروع: ۹۹/۲/۲۲~~~ وزن :۵۷کیلو ۹۹/۳/۲۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت احترام به توجه وپاسخت

کلا تو زندگی ادم تازه بچه هم نه شوهر ادم میمونه 

متاسفم اگه یکم زیاده روی کردم بالاخره مادرته ولی تا اخر عمر که نباید غصه بخوری یه وقت خداایی نکردا شیر جوش به بچت بدی شوهرتم تازه بابا شده ذوق داره باهم دیگه این هیجانات روهزروز بیشتر کن نه اینکه سرکوب کنی عزیزم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عزیزم یه روز برو خونش بشین باهاش حرف بزنه کامل و بی پرده روزی برو که پدرت هم حضور داشته باشه اگرم من ...

بابام طرف منومیگیره خودش همه چی روبهم درحضورمامانم میگه ولی مامانم به سرعت نومنکرمیشه

نه کمک مالی مثلا میری بلند شی به کار و تمیز کاری و کارهای خونش واین حرفا

همبشه خونشون تمیزه.زن داداشم اونجاست.ولی منم چیزی براشون کم نمیزارم.ازرستوران یاخونم غذامیبرم که خسته نشن..حتی اگرسرزده برم چاییم روهم میبرم

مامانم روزجمعه هفته پیش اومد خونمون هرچی اصرارکردم افطار نموند دوروز بعدش زنگ زدم حالشو بپرسم میگه د ...

چه باحال🤣🤣

یعنی مامانت پایه ست واسه حرف در آوردن والا

سلامت باشن

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام