2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم روزجمعه هفته پیش اومد خونمون هرچی اصرارکردم افطار نموند دوروز بعدش زنگ زدم حالشو بپرسم میگه د ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
آره ..فعلاکه شده...مدام میره سرمیزنه به خواهرم ..براش کلی چی میخره هرچی که فکرکنی ..برای خواهرم دختر ...

تا حالا علتشو ازش نپرسیدی؟ 

من اگه جای شما بودم تا بهم علت رفتارشو نمی گفت ول نمی کردم.

برای خودتو بچه ت ارزش قائل باش عزیزم.

خدا رو شکر شوهرت خوبه.

به نظر من هر موقع دعوتت کرد برو خونه مادرت. دعوت نکرد برای چی خودتو سبک میکنی؟ اگر مادرشوهر اینطور میکرد صد در صد قطع رابطه میکردی یا کم میرفتی. الانم همین کارو بکن.

بذار بچه ت هم احترام ببینه. پس فردا بچه بزرگ میشه میبینه مامانت فرق میذاره ، دلش می شکنه.

خودتو با دخملت سرگرم کن.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بنظرم رها کن مادرتو

دنبال علت و دلیل هم نباش

دنبال مهر و محبتشم نباش

سخته ولی رها کن

در حد یک قوم و خویش برو سر بزن و بیا همین و بس

این تعریفایی که تو کردی خودت رو بکشی هم فایده نداره پس حداقل رها کن که کمتر حرص بخوری که توهم کاری نمیکنی اگ اون کاری نمیکنه

ضمنا از لحاظ شرعی وظیفه ای نداری که براش چیزی بخری و اینا همین که احترامش رو داری مثل بقیه و بهش سر میزنی و نیازهاشو در حد خیلییییی معمول برطرف کنی بیشتر از حق فرزندی هم بجا اوردی عزیزجان

بخدا من فقط شوهرم کارامومیکرد..حتی چی بگم چیزی که فکرشم نمیکنیدرو اون انجام میداد..اجازه ندادخواهراو ...

خوبه که شوهرت هواتو داره برای من برعکس شما بود مامانم خیلی هوامو داشت شوهرم انگار نه انگار 

منم عین اسی هستم ولی داغون شدم خیلی اذیت شدم الان توقعمو پایین اوردم اتفاقا دوست ندارم مامانم زیاد بیاد خونم یا برم چون همش پیش شوهرم جلو روم بهم انتقادای بیخود میکنه 😢😢😢😢😢

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

شاید چون میدونه تو همسرت کمکت هست و یا حس میکنه تو اینقد خوشبختی که نیاز به محبت اون نداری. بعضی مادرا اینجورن فکرشونم نمیشه عوض کرد. با خودت بگو من فرزند خوب و قدرشناسی بودم خدا هم همسری خوب نصیبم کرد. من خوب میمونم خدا هم فرزند خوب نصیبم خواهد کرد

من باخواهرم خیلی دوستم تاحالادلشونشکوندم..مثل مادرم براش.فکرنکنم دوبهم زنی کنه..آخه دلیلی نداره...هم ...

دوس ندارم ته دلتو خالی کنم اما ادم همیشه از یه جایی ضزبه میخوره که فکرشو نمیکنه

مادرت همیشه با تو این اخلاق رو داشت یا مدتیه اینجوری شده؟؟؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

عزیزم هر زنی ممکنه بچه دار بشه ولی لزوما قرار نیس مادر خوبی هم باشه من تاپیکو خوندم اینطور ک بنظرم اومد همینجوری عشقی با شما این رفتارو میکنه و یا اگ دلیلی هم داره ناراضی نیس ازین برخورداش چون تلاشی هم برای درست شدنش نمیکنه بهترین کار اینه ک اگ مادرت رفتارش عوض نمیشه شما توقعتو بیاری پایین ک خودت اذیت نشی و بیشتر از چیزی ک وظیفته هم لطف نکنی نمیگم سرد باشو اینا نه... ولی بیش از اندازه هم مهربون نباش ک از عکس العملاش اذیت نشی 

مارو دور ننداز  
دوس ندارم ته دلتو خالی کنم اما ادم همیشه از یه جایی ضزبه میخوره که فکرشو نمیکنه مادرت همیشه با ت ...

نه بیشترازوقتی که خواهرم ازدواج کرد..من سابق توخونمون برای خودم بین خانواده وفامیل جایگاه خاص وخیلی قابل احترام بودم..ولی این اواخربه دست فراموشی سپرده شدم

من یه دوست دارم دوتا خواهرن یکی ۱۹ سالگی ازدواج کرد یکی ۳۰ بعد اونی که ۳۰ ازدواج کرد تو این ده سال ک ...

خب منم کل پول وسرمایه ام روبرای مشکل خانواده ام دادم..ولی اونامیگن چکارکردی برامون.درصورتی که داداشم اگرهزارتومان بده بهشون باسودش پس میگیره..ولی پول من رو حتی انکارمیکنن.که توکی اصلاپول دادی؟!