2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 86 پست
اعتقادات هرکس به خودش مربوطه. سعی کن اینو یاد بگیری. وقتی دیدم یکی اینقدر به بچه کوچیکش سخت میگیره ف ...

من نخود آش نشدم تو خودت را نخود آش کردی وخاستی اعتقادات را تحمیل کنی این خانم در مورد کادو نظر خواست نه تینکه روزه خوبه یا بد 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا میتونی بخری عزیزم با سه تومن اینم نمونه هایی ک گذاشتم حالا بهترش تو طلافروشیا هست

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
عاقا چ بدبختیه ! بچه دلش خواسته روزه گرفته  یکی نمیخواد نمیگیره  مامانشم ک با دکتر صلاح ...

شعور بعضیا پایینه فقط یاد دارن شعار بدن به عقاااااید هم احترام بگذارید 

اسکل عقب مونده

توچی که خاک دوعالم توسرت شده امامتوجه نیستی عقب مونده ای که اطاعت ازشیطان براش افتخاره .بیچاره بچه های توی بی دین وعقب مونده .توعقب مونده ای که ازعصرجاهلیت جلوزدی وشدی ابو جاهل

هرکاری کردم نتونستم کامنت نزارم 

چرا بعضیا انقدر دهنشون به حرف مفت باز میشه .مگه اسی پرسید ایا بزارم دخترم روزه بگیره یا نه؟؟ایا شما از مادرش برای این دختر گل دلسوز ترید؟؟؟ ایا واحبه همه جا دهنتونو باز کنید؟؟؟ ایا اگه خرف نزنید میگن لالید؟؟ایا بهتر نیست با یه خداحافظی خوشحالمون کنید؟؟

اسی جان روی گل دخترتو ببوس و از طرف منم بهش تبریک بگو

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اسی جان ب نظر من با خودش برو خرید ببین دله خودش چی میخواد همونو بخر. میدونم دلت میخواد سورپریزش کنی ...

خوبه اینم بد نیس مهم اینکه اون خوشش بیاد و دوست داشته باشه

میدونی واقعا سخته بفهمی تو ذهن یه دختر ده ساله چیه ! من واقعا با اونا ک یکسال کوچکتر خودمن حرف میزنم میبینممممم وااااای چ اختلافی تفکریه

خودتو به،خودت اثبات کن! نه به هیچ کس دیگه ای.
هرکاری کردم نتونستم کامنت نزارم  چرا بعضیا انقدر دهنشون به حرف مفت باز میشه .مگه اسی پرسید ایا ...

همونوبگو والا حالا مایه چی بگیم میگن ماروشن فکریم ما ازادیم وازاین حرفای مفت.اینامیخوان ماسکوت کنیم واینا نطرات احمقانه شونو تحمیل کنن امربه معروف بد شده امربه ناهی محترم .بایدخودمون هرجاخواستن جلو اعتراصمونو بگیرن بزنیم دهنشون که دیگه پررو ترنشن

خیلی قشنگن ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 

حتمن برید  مدلارو ببنید  .

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.