2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 86 پست
توچی که خاک دوعالم توسرت شده امامتوجه نیستی عقب مونده ای که اطاعت ازشیطان براش افتخاره .بیچاره بچه ه ...

ول کن عزیزم خودتو ناراحت نکن امسال اینجور ادما زیادن بسپارشون دست همون خدایی که قبولش ندارن

کمترین وظیفه ای ک ما آدما نسبت به هم داریم احترام به عقاید همدیگس 

حالا هر چی ک میخاد باشه❤

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این توهین نیست ولی حرف من توهین بود؟🙁 عجب! چه مومن های  با ادبی داریم.

مومن بودن یعنی سکوت درمقابل امثالهم نیست تواگه توهینی میکنی بایدجوابشوبشنوی اخه حداقل بحرفای مزخرف خودتون پایبندباش میگید دخالت نکنید این یعنی روشن فکری .حالا اگه توخودت میگفتی روزه نگرفتم دونفرمیگفتن چرا سریع جبهه میگرفتی اما این خانم گفته بچه شو روزه گرفته سریع بازگفتی چرا واقعا بتوچه مربوطه واقعا بتوچه مربوطه این جمله روکه بتومربوط نیست رو ۱۰۰۰ باربنویس تا برات بیفته بتومربوط نیست

این توهین نیست ولی حرف من توهین بود؟🙁 عجب! چه مومن های  با ادبی داریم.

عزیز دلم من زیاد آدم مذهبی نیستم اما فواید روزه واقعا از نظر علم پزشکی وطب سنتی به اثبات رسیده میتونید تحقیق کنید و واقعا بلغم وعفونت را از بدن دفع میکنه به خصوص برای آدم های سرد مزاج خیلی خوبه الان هم که به برکت اکثر غذاهای شیمیایی اکثر انسان ها سرد مزاج هستن

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
همونوبگو والا حالا مایه چی بگیم میگن ماروشن فکریم ما ازادیم وازاین حرفای مفت.اینامیخوان ماسکوت کنیم ...

عزیزم یکم آروم تر 

میدونم اول اشباه از ایشون بوده اما ی کوچولو دارین تند میرین

خودتو به،خودت اثبات کن! نه به هیچ کس دیگه ای.
کمترین وظیفه ای ک ما آدما نسبت به هم داریم احترام به عقاید همدیگس  حالا هر چی ک میخاد باشه❤

نه دیگه فقط ماباید به افکار ابوجهلی احترام بزاریم ودخالت نکنیم ولی اگه ایناحمله کنن باید احترام بزاربم

مومن بودن یعنی سکوت درمقابل امثالهم نیست تواگه توهینی میکنی بایدجوابشوبشنوی اخه حداقل بحرفای مزخرف خ ...

عزیزم ناراحت نکن خودتو 

نظر و عقاید اینجور ادما برا خودشون مهمه حالا این خانوم که نه هزار نفر دیگه هم بیان در مورد روزه گرفتن دختره من انتقاد کنن ته تهش به خودم و دخترم مربوط میشه ن کس دیگه حالا بیان یقه جر بدن یا توهین کنن یا هرکار دیگه

همچین توهین میکنه انگارمااشتباه کردیم که روزه میگیریم

در حقیقت هیچکسی بهتر ی مادر خیر فرزندشو نمیخواد نمیخواد بچش صدمه ببینه و تضمین شده حرکت کرده .

خودتو به،خودت اثبات کن! نه به هیچ کس دیگه ای.