2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه بیدارن 😐😭

سحره

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

آره....مامانم حالش بد بود خیلی زود خوب شد خداروشکر

داداشم از بالای درخت افتاد فقط سرش شکست...آسیب جدی ندید

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

چه اسم قشنگی معجزه 

فکرمیکنم همه مون توزندگی معجزه داریم داشتیم امایامتوجه شدیم یانه

موافقین؟

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

معجزه شفای داداشم از امام رضا.صبحی که قراره بود پاشو اورژانسی  به خاطر عفونت شدیدجراحی کنن ،پاشد تو بیمارستان بدو بدو...۴ سالش بود.همه دکتر وپرستارا هنگ کرده بودن .جواب ازمایش هیچ عفونتی نشون نمیداد 

خوش اومدی آوای مامان😘😍

ببین اونجوری خاص نه ولی چند وقت پیش یه کیست بزرگ داشتم همه دکترا گفتن عمل لازمه

شهادت حضرت فاطمه دختر دایی همسرم مراسم داشت با اینکه حلوا بلد نبودم ولی دست تنها حلوا درست کردم به نییت این که خوب بشم و بردم واسه مراسمشون حدود ۲۰۰نفر بودن

همون ماه خوب شدم

این ماهم شهادت حضرت علی شله زرد درست کردم بین بچه های کار و کارگرا پخش کردم که ایشالله باردار بشم و منتظرم فعلا

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
چه اسم قشنگی معجزه  فکرمیکنم همه مون توزندگی معجزه داریم داشتیم امایامتوجه شدیم یانه موافقین؟

من خیلی خدا بهم نعمت داده اما معجزه یعنی وقتی فکرش رو هم نکنی ی طوری شه که فکر نمیکردی بشه