2777
2789
عنوان

امشب تولدمه شوهرم هیچی نگفت رفت خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه تولدت مبارک❤

دوم اینکه اگه بخوای سر این چیزا خودتو ناراحت کنی کل زندگیت با دلخوری میگذره، من الان سه ساله ازدواج کردم دریغ از یه مناسبت و تبریک و کادو

سوم اینکه خوشحال باش و خودت حال خودتو خوب کن بدون توقع از دیگری💪💪

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹

عزیزدلم ناراحت نباش تولدت مبارک باشه قربونه دلت🤗

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
تولدت مبارک عزیزم‌ حتما‌یادش رفته منم همسر امسال لطف‌کرد سالگرد ازدواجمون و فراموش کرد من کلی تدارک ...

آییییی چقد بدددددددد

براش پیام فرستادم امشب قشنگترین شب زندگیم بود که تو لهم تبربک نگفتی

تولدت مبارک عزیزم شاید حووسش نبوده ولش کن سخت نگیر من سال اول ازدواج تولد شوهرمو یادم رفت تا ۱۲شب بیدار بود شد ۱۲و ی دقیقه گفت امشب تولدم بود همه تبریک گفتن جز تو 🤣🤣🤣منم گفتم تاریخ گوشیم خراب بود یروز عقب بود و اینا گاهی پیش میاد 

محکم بشین دلم این دور اخره

گلم مطمعن باش یادش رفته خودتو حاظر میکردی کیک درست میکردی میومد خونه میگفتی تولدمه اخه این ناراحتی داره فدات شم منی که تولدمو هیچوقت فراموش کنم بعد زایمان اونقدر مشغول بودم شب که میخاستم بخابم یهو شوهرم گوشیشو نگاه کرد دیدم ۲۳ هست گفتم تولدمه ها اولین باره فراموش کردم گفت منم فراموش کردم بیخیال خوابیدیم  سر اینجور چیزا کفریش نکن مردها مثه ما زن ها به جزییات فک نمیکنن که

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

منم امروز تولدم بود شوهرم اصلا یادش نمیمونه حتی تولد خودشو طفلی پولم نداره واسم کاری انجام بده خودم گفتم تولدمه بهم تبریک گفت همین بابا ناراحتی نداره زیاد جدی نگیرید این مراسماتو

👶👶
 شوهراي ني ني سايتيام  همينن  نگران نباش

وااییی نگگوووو شوهر من از دو ماه جلوتر تدارک‌میبینه برام که چجور سورپرایزم کنه  

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...