نانازجوون مدیر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1684 عنوان امشب تولدمه شوهرم هیچی نگفت رفت خوابید | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 80 پست سلام امشب تولدمه ولی نه تبریک گفت نه کادو خرید حتی پیامکی هم نداد و تا ۱۲ بیدار بود و خوابیددلم خیلی گرفته شما بودید جای من چیکار میکردین حداقل میتونست یه تبربک که بگهاون هر روز با تاریخ روز سر کار داره ولی باز نگفت 1399/03/02 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورنور عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7700 الان یه سریا میان میگن فقط طلاق.مهریه تم بزار اجرا😂😊 تقاضای نفقه یادت نره خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
arsay عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 2175 شاید میخاد سوپرایزت کنه تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
leila_sh_72 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1248 اول اینکه تولدت مبارک❤دوم اینکه اگه بخوای سر این چیزا خودتو ناراحت کنی کل زندگیت با دلخوری میگذره، من الان سه ساله ازدواج کردم دریغ از یه مناسبت و تبریک و کادوسوم اینکه خوشحال باش و خودت حال خودتو خوب کن بدون توقع از دیگری💪💪 به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
mina_baanoo عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 443 شاید یادش نبوده من با اینکه نامزدیم میدونم حالا حالا هایادش نمیره ولی باز اول ماه یه پیامی میفرستم یا تو حرفام غیر مستقیم بهش میفهمونم تولدمه 😂
دختررهسپار عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 718 عزیزدلم ناراحت نباش تولدت مبارک باشه قربونه دلت🤗 هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
آرامشدریا عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1210 واست مهم نباشه توهم واسه تولدش تلافی کن..بعضی مردا اینجورین به مناسبتها توجه نمیکنن.شوهر منم این مدلیه
نانازجوون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1684 تولدت مبارک عزیزم حتمایادش رفته منم همسر امسال لطفکرد سالگرد ازدواجمون و فراموش کرد من کلی تدارک ... آییییی چقد بددددددددبراش پیام فرستادم امشب قشنگترین شب زندگیم بود که تو لهم تبربک نگفتی
eshgh_va_nefrat عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3473 تولدت مبارک عزیزم شاید حووسش نبوده ولش کن سخت نگیر من سال اول ازدواج تولد شوهرمو یادم رفت تا ۱۲شب بیدار بود شد ۱۲و ی دقیقه گفت امشب تولدم بود همه تبریک گفتن جز تو 🤣🤣🤣منم گفتم تاریخ گوشیم خراب بود یروز عقب بود و اینا گاهی پیش میاد محکم بشین دلم این دور اخره
صدف_۲۳ عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 4512 گلم مطمعن باش یادش رفته خودتو حاظر میکردی کیک درست میکردی میومد خونه میگفتی تولدمه اخه این ناراحتی داره فدات شم منی که تولدمو هیچوقت فراموش کنم بعد زایمان اونقدر مشغول بودم شب که میخاستم بخابم یهو شوهرم گوشیشو نگاه کرد دیدم ۲۳ هست گفتم تولدمه ها اولین باره فراموش کردم گفت منم فراموش کردم بیخیال خوابیدیم سر اینجور چیزا کفریش نکن مردها مثه ما زن ها به جزییات فک نمیکنن که تاریخ99/9/9هیچی نمیخام
منتظر96 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 3132 منم امروز تولدم بود شوهرم اصلا یادش نمیمونه حتی تولد خودشو طفلی پولم نداره واسم کاری انجام بده خودم گفتم تولدمه بهم تبریک گفت همین بابا ناراحتی نداره زیاد جدی نگیرید این مراسماتو 👶👶
نانازجوون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1684 تولدت مبارک عزیزم شاید حووسش نبوده ولش کن سخت نگیر من سال اول ازدواج تولد شوهرمو یادم رفت تا ۱۲شب بی ... ای بابا چه کاری کردیامنم دقیقا چشام به ساعت بود
نورنور عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7700 شوهراي ني ني سايتيام همينن نگران نباش وااییی نگگوووو شوهر من از دو ماه جلوتر تدارکمیبینه برام که چجور سورپرایزم کنه خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...