2777
2789
عنوان

امشب تولدمه شوهرم هیچی نگفت رفت خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 80 پست

تولدت مبارک عزیزم 

منکه پارسال سال اول ازدواجمم بود کوفتم بهم نداد کلا نه روز زن نه هیچ مناسبتی هیچی نمیده منم دیگه نمیگم کادو که گفتنی نیست کادو یعنی سورپرایز بشی منم دلم میخواد ولی میبینم بیخیاله چه میشه کرد نمیشه زندگی رو جهنم کرد که

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم  منکه پارسال سال اول ازدواجمم بود کوفتم بهم نداد کلا نه روز زن نه هیچ مناسبت ...

ولی من احساس میکنم دوس داشتنی در کار نیست

چون الان همه جوون امروزی مگه گذشته ست

الان همه جا همه به هم تبریک میگن 

عزیزم اولویت بودن و مهم بودن خیلی شرطه ادما یه بار در سال تولدشونه همونم میشه بایه شام ساده و کلی تبریک گفتن سرشو هم آورد فکر نکنم ماها توقع زیادی داشته باشیم

ولی من احساس میکنم دوس داشتنی در کار نیست چون الان همه جوون امروزی مگه گذشته ست الان همه جا همه به ...

منم خیلی دوس دارم یادش بمونه من کادوی آن چنانی نمیخوام یه شاخه گل کفایت میکنه بخدا ولی اونم دریغ میکنه هدیه دادن محبت رو زیاد میکنه ولی بعضی مردا نمیفهمن

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت